Majorare Pensii 2023. Florin Cîţu: „Pensiile pot să crească şi cu 15%. Marcel Ciolacu, stai acasă!”

Florin Cîţu a reacţionat după ce Marcel Ciolacu a anunţat că e posibil să meargă cu premierul Ciucă la Bruxelles să negocieze majorarea pensiilor.
Loredana Brumă
20 sept. 2022, 16:46
Majorare Pensii 2023. Florin Cîţu:

Majorare Pensii 2023. Florin Cîţu anunţă că pensiile românilor pot să crească şi cu 15% în 2023, fără să se depăşească ţinta de 9,4% din PIB stabilită în PNRR.

Majorare Pensii 2023. Florin Cîţu, veşti bune pentru români

Citeşte şi Majorare pensii. Violeta Alexandru: „Nu este corect ca Guvernul să nu ţină cont de creşterea ratei inflaţiei”

Florin Cîţu a răbufnit după ce Marcel Ciolacu a anunţat că este posibil să meargă cu premierul Nicolae Ciucă la Bruxelles să negocieze majorarea pensiilor de anul viitor.

„Marcel Ciolacu, stai acasă!

Pensiile pot să crească și cu 15% în 2023 și nu se depășește ținta de 9.4% din PIB stabilită în PNRR. Românii trebuie să știe că există spațiu pana în țintă dar lipsește apetitul psd-iștilor pentru reformă.

Marcel Ciolacu ar face bine să stea acasă și să facă reformele din PNRR și nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles.

Terminați cu propaganda/manipulările și treceți la muncă. În câteva luni trebuie să fie în vigoare legea care diminuează cheltuielile cu pensiile speciale iar la finalul trimestrului I din 2023 trebuie să fie în VIGOARE reforma pensiilor”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Reamintim că ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunţat că PSD a solicitat o creştere a pensiilor cu minim 10 la sută de la 1 ianuarie 2023. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că e posibil să meargă cu premierul Ciucă la Bruxelles să negocieze majorarea pensiilor cu Comisia Europeană.

„Au început deja discuţiile pe bugetul pe anul viitor. Am anuntat deja că va fi prima oară în istoria României postdecembriste când începem discuţiile pe buget, să le finalizăm în luna noiembrie. Ştiţi cum se vota pe repede înainte de Crăciun, în ajunul Crăciunului bugetul României”, a declarat Marcel Ciolacu, la Parlament.

Liderul PSD a precizat că „în acest moment, premierul colectează de la absolut toţi miniştri un draft întreg cu care se va merge la Bruxelles pentru a se negocia”.

Liderul PSD a precizat că „în acest moment, premierul colectează de la absolut toţi miniştri un draft întreg cu care se va merge la Bruxelles pentru a se negocia”.

Citeşte şi EXCLUSIV Marius Budăi, anunţ de ultimă oră despre majorarea pensiilor. Promisiunea ministrului pentru pensionari

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI PENSIONARII din România. UN MILION de DOCUMENTE sunt GATA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!