VIDEO: O elevă din Arad a fost bătută și umilită de o colegă de liceu. Tatăl agresoarei a filmat nonșalant întreaga scenă: ”Intru la pușcărie pentru tine, mă! Pe Tik Tok te pun”

O adolescentă de 15 ani din Arad a fost bătută și umilită de o colegă de liceu, în timp ce tatăl agresoarei filma întreaga scenă. Autoritățile din Arad au început o anchetă după ce agresoarea a distribuit pe internet imaginile șocante.
Alina Costache
29 sept. 2022, 19:15
VIDEO: O elevă din Arad a fost bătută și umilită de o colegă de liceu. Tatăl agresoarei a filmat nonșalant întreaga scenă: ”Intru la pușcărie pentru tine, mă! Pe Tik Tok te pun”

Polițiștii din Arad au început o anchetă după ce, pe internet, a fost distribuit un videoclip în care se vede cum o fată de 15 ani este bătută de o alta de 17 ani, care îşi umileşte victima căzută şi dă cu picioarele în ea, în timp ce tatăl agresoarei filma nonșalant scenele fără să intervină.

Citește și O elevă din Găeşti, bătută şi scuipată de o gaşcă de fete. Întreaga scenă a fost filmată

Incidentul șocant a avut loc pe 21 septembrie în casa fetei de 17 ani, unde tânăra de 15 ani a fost ademenită. Filmarea ar fi fost distribuită chiar de agresoare, pentru a se lăuda în cercul de prieteni şi colegi, iar în câteva zile clipul s-a viralizat.

În filmarea respectivă  se vede cum adolescenta de 15 ani este lovită în mod repetat cu palmele peste cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o teracotă, aruncată pe jos, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc. La un moment dat, victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă loviturile.

Și mai șocant este faptul că filmarea ar fi fost făcută chiar de tatăl agresoarei, care a participat la întreaga scenă fără să intervină, ba mai mult el este auzit pe filmare cum îi aduce unele reproşuri victimei. Cele două fete sunt eleve la un liceu din municipiul Arad, dar incidentul ar fi avut loc în casa agresoarei, unde victima ar fi fost ademenită. Autorităţile s-au sesizat în acest caz şi fac o anchetă.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi instigare la lovire şi alte violenţe, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Poliţiştii de la Biroul de siguranţă şcolară, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde învaţă cele două fete pentru a le consilia şi a analiza oportunitatea luării unor măsuri suplimentare”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Reprezentanţii DGASPC Arad au fost sesizaţi de poliţişti pentru a asista la audierea victimei, „fiind vorba de o minoră care a fost bătută, după cum declara aceasta, pe fondul unor divergenţe mai vechi”. Fata agresată a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică.

Citește și Elevă de gimnaziu bătută crunt de o colegă de şcoală. Scena violentă i-a amuzat pe prietenii agresoarei. Poliţia face anchetă

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!