Alina Gorghiu reacţionează dur în cazul deputatului pedofil: „Nu avem voie să tăcem. E nevoie de reacţie fermă la cel mai înalt nivel!”

Ca şi în cazul preotului Visarion Alexa, acuzaţiile împotriva deputatului Aurel Bălăşoiu se adună într-un bulgăre tot mai mare pe măsură ce ancheta avansează, iar reacţiile vin de la cel mai înalt nivel.
Filip Stan
04 oct. 2022, 19:04
Alina Gorghiu reacţionează dur în cazul deputatului pedofil:

Preşedintele Senatului Alina Gorghiu a reacţionat vehement după anunţul Parchetului ICCJ potrivit căruia s-a sesizat din oficiu privind comiterea de act sexual cu un minor în cazul deputatului Aurel Bălăşoiu, ea declarând că nimeni nu îşi poate imagina că România are un parlamentar cercetat penal pentru viol şi, totuşi, aşa stau lucrurile. De asemenea, a anunţat că, în cazul în care acesta nu va demisiona, va iniţia o petiţie. Conform, lui Gorghiu, e nevoie de reacţie fermă la cel mai înalt nivel, fiind vorba despre ”o infracţiune oribilă”. Ea remarcă faptul că ”e o tăcere prea mare, pe un subiect atât de grav”.

”Ştirea despre fostul primar şi actual deputat PSD şochează. Nimeni nu îşi poate imagina că România are un parlamentar cercetat penal pentru viol şi, totuşi, aşa stau lucrurile.  Vorbim de o infracţiune oribilă. Violul înseamnă dezumanizare. Nu avem voie să tăcem. E nevoie de reacţie fermă la cel mai înalt nivel! Vorbim de o infracţiune oribilă. Şi, cu toate acestea, e o tăcere prea mare, pe un subiect atât de grav, în spaţiul public”, a declarat alina Gorghiu pentru News.ro.

Ea a precizat că reacţia sa nu are legătură cu politica, nici nu morala creştină, ci ”cu revolta faţă de unul dintre cele mai oribile lucruri pe care un om le poate face”.

Strenograme-incendiare între deputatul Bălăşoiu şi călugărul care îi era amant: „Ţineţi minte când v-am zis, domn deputat, evitați preoţii că toţi dracii vin asupra ta”

Gorghiu consideră că „orice om are dreptul sa facă ce vrea în intimitate, inclusiv oamenii politici, însă aici este o altă situaţie şi nimeni nu are voie să tacă”, iar ”reacţia celui acuzat de a cere concediu de odihnă este plină de cinism”.

”Dacă deputatul nu vrea să îşi dea demisia, voi iniţia o petiţie, voi strânge semnături! La asemenea acuzaţie, aştepţi decizia procurorilor din afara Parlamentului, nu de pe băncile Parlamentului”, a afirmat preşedintele Senatului.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anunţă că s-a sesizat din oficiu privind comiterea de act sexual cu un minor în cazul deputatului Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD. Totodată, a fost deschis un alt dosar, pentru viol, în urma depunerii unei plângeri împotriva acestuia.

”Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a sesizat din oficiu la data de 4.10.2022 cu privire la săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor prev. de art. 220 Cod penal, ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media referitoare la săvârşirea acestei fapte de către o persoană având calitatea de deputat în Parlamentul României”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de reprezentanţii Parchetului.

Arhiepiscopia Argeşului se delimitează de deputatul Aurel Bălăşoiu: „S-a ajuns aici din cauza lipsei de credinţă, a mândriei şi a îndepărtării de valorile tradiţionale ortodoxe”
PSD a anunţat, sâmbătă seară, excluderea din partid a deputatului de Argeş Aurel Bălăşoiu, oficialii partidului precizînd că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat, în caz contrar, PSD urmând a vota pentru „ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”.

După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un tânăr au apărut în spaţiul public. Aurel Bălăşoiu neagă că el ar fi unul dintre bărbaţii care apar în imagini şi afirmă că nu renunţă la calitatea sa de parlamentar.

Aurel Bălăşoiu este la primul mandat de parlamentar şi a fost primar al comunei argeşene Rociu, funcţie câştigată, anul trecut, de către fiul său. Bălăşoiu este căsătorit, soţia sa fiind educatoare în comuna Rociu.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
”Amazonul Europei”, destinația din România, pe placul jurnaliștilor internaționali. Turiștii sunt fascinați
Capital.ro
NOTIFICARE pentru șoferii din România. Hârtia pe care o pot găsi direct pe PARBRIZ
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cel mai iubit produs de la Lidl se vinde acum cu câțiva lei! Dispare imediat de la raft!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Aerul condiționat devine istorie. Climatizare după o nouă tehnologie ecologica
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
Se poate rămâne imediat FĂRĂ PERMIS. Anunț venit astăzi, 7 IULIE: Prevederi imposibil de aplicat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Un medic stomatolog avertizează asupra pericolelor trendurilor de pe TikTok
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!