Suma fabuloasă pe care Elis Armeanca şi Vali Vijelie au câştigat-o acum 10 ani la o petrecere de interlopi: „Aveam banii în sacoşă”

Elis Armeanca este unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de manele din România, călcându-i astfel pe urme celebrului său tată, Dan Armeanca, unul dintre iniţiatorii curentului muzical cel mai apreciat în ţara noastră.
Filip Stan
29 oct. 2022, 10:04
Suma fabuloasă pe care Elis Armeanca şi Vali Vijelie au câştigat-o acum 10 ani la o petrecere de interlopi:

Într-o nouă ediţie a podcastului Fiţă cu Adiţă, Elis armeanca a vorbit despre tătăl său, aflat acum în Canada, dar şi despre sumele exorbitante pe care le-a câştigat din muzică, rememorând o seară când, cântând împreună cu alt manelist de seamă, Vali Vijelie, au câştigat multe zeci de mii de euro, pe care le-au cărat cu o sacoşă.

„Cea mai mare sumă pe care am luat-o, a luat-o împreună cu colegul meu mai mare Vali Vijelie, pe care îl apreciez. Pentru mine e un exemplu. Îmi place de el foarte mult. Îmi place gândirea lui, cum e ca om. E pozitiv, îți dă o stare bună. La Hanul Drumețului, când cântam împreună. Mi-a propus: „Băi Elis, decât când tu vii să cânți, eu să mă opresc de rușinea ta și eu iau bani de la lume, hai să nu mă mai opresc și facem jumate, jumate.”

S-a nimerit de am luat eu, a luat el, o dată s-a nimerit să ia el 50.000. A venit un tip cu Maharu de la Cazino și au câștigat acolo foarte mulți bani. Deja Vali Vijelie a luat vreo 35.000-40.000 și noi aveam 50.000 în sacoșă. Sunt 10 ani de zile de atunci.”, a declarat Elis Armeanca la Fiţă cu Adiţă.

Citeşte şi: Anca Pandrea, de urgență pe masa de operație. Cum arată actrița după intervenția chirurgicală

Elis Armeanca a precizat că tatăl lui urmează să se întoarcă curând din Canada, acolo unde este plecat de câțiva ani, şi a făcut o dezvăluire care îi va bucura pe fanii lui Dan Armeanca.

„Tata e în Canada. El a venit primul cu maneaua în țară din povestirile lui, din anii 80, îl adora pe Toni Iordache. Când era tata pe val, erau niște vremuri frumoase, în copilărie toți trăiam fericiți. Acum, când îmbătrânești puțin intervine stresul, una, alta. Tata era brand. A plecat în Canada și nu a mai continuat pentru că au fost niște chestii în familie, niște probleme pe care nu vreau să le discut. Va reveni cât de curând. Are chiar o surpriză pentru fanii lui, pregătește un proiect mișto. De sărbători ar trebui să ajungă în țară.”, a mărturisit Elis Armeanca.

Citeşte şi: Coșmarul prin care a trecut Mario Mutu la spital. Cum s-a terminat conflictul cu polițiștii

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...