Rareș Bogdan, atacat din toate părțile de social-democrați: „Meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează nu sunt cărți”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a făcut o serie de declarații care a reînceput războiul retoric cu cei din PSD, chiar înainte de sedința din coaliție.
Alina Costache
31 oct. 2022, 08:34
Rareș Bogdan, atacat din toate părțile de social-democrați: „Meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează nu sunt cărți”
Rareș Bogdan, atacat din toate părțile de social-democrați: „Meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează nu sunt cărți”

Atacurile pe care și le lansează reciproc liberalii și social-democrații sunt tot mai dese. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a spus recent că partidul său va conduce România și după 2024, cu sau fără PNL. În tot acest timp, ministrul Muncii i-a acuzat pe liberali că mint populația când vorbesc despre eliminarea pensiilor speciale.

Recent, și europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a răbufnit la adresa liderului social-democrat. A spus că are „câteva mii de cărți” citite în plus față de Marcel Ciolacu, care arată o cutură deficitară.

„Să-și ia altă echipă de consultanță care să-i pună vorbele în gură. Să ne lase în pace, să se ocupe de guvernare. Nu ne vom lăsa călcați în picioare, nici umiliți, și nici nu vom primi lecții”, a spus Rareș Bogdan.

„Îi așteptăm cu propunerea de ministru al Apărării. Suntem într-o situație complicată, și țara asta trebuie să aibă un ministru al apărării. Ne vor aduce la exasperare, ne vom pierde răbdarea și repet – am avut războaie publice și m-am luptat cu personaje mult mai cultivate decât Marcel Ciolacu. Probabil Victor Ponta citise cam 1.500 de cărți în plus față de Marcel Ciolacu și avea ceva mai multă școală. Liviu Dragnea era mult mai abil și mult mai șmecher decât Marcel Ciolacu, deși nu avea școală. Deja încep să-mi pierd răbdarea”, a spus duminică Rareș Bogdan la Digi24.

Citește și Rareș Bogdan îl face praf pe Marcel Ciolacu. „Ponta citise 1.500 de cărţi în plus, Dragnea era mai şmecher”

Nu a durat mai mult până la o nouă replică din partea PSD. „După ce ”a rezolvat pensiile speciale în 30 de zile”, Rareș Bogdan și-a ales o nouă temă de dezbatere lansând atacuri la adresa PSD și a liderului social-democrat Marcel Ciolacu. Dl Rareș Bogdan probabil a vrut să se deghizeze în intelectual de Halloween. Îi spun atât: meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează în Europa și de unde se bate cu „specialii” NU sunt cărți!” – a scris pe Facebook deputatul social-democrat Gabriel Zetea, vicepreședinte al partidului.

La scurt timp, și social-democratul Marian Mina l-a pus la punct pe Rareș Bogdan. „Eu cred că dacă ”se apucă” Rareș Bogdan de Marcel Ciolacu așa cum amenință pe la televizor, maxim poate să strige cu ochii ieșiți din orbite: MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! Așa cum numai un ”intelectual” fin ca el știe! Curaj, Rareș! Dar nu te apuca așa cum ai făcut cu pensiile speciale ultima dată! Fii profesionist, măcar o dată….”, a scris Marian Mina.

Citește și Analiştii financiari îl atenţionează pe Ciolacu: impozitul progresiv nu poate fi implementat fără o analiză a impactului

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acesta este cel mai nou teritoriu al României. Oamenii nu au voie să pună piciorul aici
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Risc pentru sănătate. Cum bolul de apă al câinelui poate fi periculos
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Adevărul despre greutatea Oanei Roman. Câte kilograme are acum, de fapt
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Președintele rus Vladimir Putin va vizita Azerbaidjanul pe 18 și 19 august
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...