Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București cu banii lui tati!

La doar 26 de ani are o avere colosală. Alexandra conduce un Bentley Continental, în ediție limitată, de 200.000 de euro, are genți de mii sau zeci de mii de euro fiecare și o avere de sute de milioane de euro.
Alina Costache
03 nov. 2022, 11:20
Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București cu banii lui tati!

Alexandra Becali întoarce priviri oriunde s-ar duce. Deși e o prezență discretă când vine vorba de vestimentație și nu încearcă să iasă în evidență în vreun fel, cunoscătorii observă din start că poartă haine și accesorii de brand, geantă de zeci de mii de euro.

Alexandra Becali a fost surprinsă recent de paparazzi Mediaflux (mai multe fotografii puteți găsi aici) în zona ei preferată din București, Beller, unde își petrece diminețile destul de des. Tânăra a coborât din bolidul său de 200.000 de euro, un Bentley ediție limitată pe care l-a primit cadou de la tatăl ei cu un a în urmă. Cu telefonul la ureche, îmbrăcată în nuanțe deschise la culoare și cu o geantă Hermes de zeci de mii de euro, Alexandra a mers să-și cumpere cafea din locul ei preferat, iar apoi a plecat spre șantier fiindcă supraveghează cu atenție construcția imobilului de lux pe care îl are în lucru.

Nu se dă înapoi deloc atunci când vine vorba de afaceri. Alexandra Becali are planuri mărețe. În momentul de față construiește blocuri întregi cu apartamente de lux în zona de Nord a Bucureștiului. Apartamentele vor fi dotate cu piscină și cu toate cele necesare, asigurând tot confortul celor care și le vor permite. Primele blocuri ar urma să fie locuibile din luna septembrie a anului 2023.

Două dintre fetele lui Gigi Becali fac o mulțime de bani din imobiliare. După ce au primit de la tatăl lor un imperiu mobiliar în zona Pipera, atât Alexandra (26 de ani), cât și Teodora (27 de ani) lucrează cu încredere și pricepere la planul lor. Teodora Becali are 98 de apartamente în nordul Capitalei, iar prețul lor e de 89.000 de euro, cu TVA inclus, cele cu două camere, și 112.000 cu TVA inclus, cele cu trei camere. Terenul de trei hectare e fost primit de Teodora ca dar de nuntă din partea tatălui său.

Latifundarul a spus în repetate rânduri că le face toate poftele fiicelor sale și chiar le va lăsa o moștenire colosală. „Eu o să le las 20 la fiecare, de 4 ori mai mult de cât a lăsat Bill Gates. Eu dau la fiecare fată 20, fac bine și restul iau cu mine. Eu las 20 de milioane la fiecare”, a afirmat omul de afaceri.

Averea familiei Becali

Familia Becali administrează afaceri care s-ar ridica la aproape jumătate de miliard de euro în imobiliare, turism și fotbal, conform clasamentelor realizate de presa de specialitate. Patronul lui FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar sunt tot mai multe vești că ar putea fi chiar în TOP 3.

Alin Stoica, unul dintre foștii jucători ai FCSB, a spus într-un interviu că Becali ar putea avea între 2 și 3 miliaqrde de euro, în condițiile care Țiriac are 1,4 miliarde de euro, potrivit Forbes.

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere estimată a fi cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.

 

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, lanțul de farmacii Tei din București. Puțini români știu cine se află în spatele mega-afacerii
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Tot ce e emis înainte de 1 ianuarie 2024 nu se mai folosește
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Valoarea de la care o casă sau o maşină devine bun de lux şi se plăteşte impozit în plus. Data limită pentru Formularul 216
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Fără aparate de condiționat pe fațadele clădirilor. Legea, în vigoare de la 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pensie de 100.000 de lei pe lună după recalculare. Ce meserie a avut românul care o încasează
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”
Capital.ro
Este interzisă instalarea aparatelor de aer condiționat pe fațadele clădirilor! Se dau amenzi usturătoare.
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Cercetătorul Vincent Lyne dezvăluie posibila locație a epavei zborului MH370
MediaFlux
CEA MAI MARE PENSIE după recalculare. O primește o persoană care a lucrat DOAR 18 ANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...