LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru românii care vor să se pregătească de Sărbători din timp. Va fi bătaie la rafturi

Lidl se pregătește ușor ușor pentru Sărbătorile de iarnă și anunță că începând de săptămâna viitoare, românii care nu vor să lase totul pe ultima sută de metrii sunt așteptați cu și mai multe oferte incredibile.
Alina Costache
12 nov. 2022, 09:05
LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru românii care vor să se pregătească de Sărbători din timp. Va fi bătaie la rafturi

Oferte de neegalat la Lidl. Începând de săptămâna viitoare, Lidl îi așteaptă pe românii care vor să se pregătească din timp pentru Sărbătorile de iarnă cu și mai multe oferte inedite.

Citește și Crăciunul vine la LIDL în noiembrie deşi nu e încă Black Friday. Produse la preţuri fabuloase de luni la raft, va fi bătaie pe ele de la prima oră

Retailerul german anunţă că începând de luni, 14 noiembrie, românii pot cumpăra două noi dispozitive cu telecomandă care sunt foarte utile de Sărbători.

Astfel, în magazinele Lidl, clienții pot găsi o instalație luminoasă, marca Livarno Home, care va fi disponibilă la prețul de 80 de lei.

Acest dispozitiv poate reda opt efecte luminoase, cu intensitate variabilă și poate fi folosit atât în interior cât și în exterior, deoarece oferă rezistență moderată la murdărie și apă (certificare IP44). Instalația include 580 de LED-uri și poate fi controlată și personalizată din telecomanda care ese inclusă în echipament.

Și pentru că Lidl s-a gândit la toate, începând de luni, pe lângă instalația luminoasă, românii pot să achiziționeze priza cu telecomandă. Aceasta este extrem de utilă pentru cei care vor să stingă instalația de afară, fără să fie nevoiți să iasă în frig.

Setul, marca Silvercrest, pus la dispoziția clienților de Lidl, include două unități și va costa 75 de lei. Prizele sunt certificate IP 44 și suportă o putere maximă de 3.680 W. Iar telecomanda are rază de acțiune de 40 de metri.

Mai mult, cei care vor achiziționa aceste produse trebuie să știe că ambele dispozitive vor beneficia de o garanție de 3 ani.

Crăciunul vine la LIDL în noiembrie

BLACK FRIDAY a început pe 11 noiembrie la LIDL și avem deja primele oferte din categoria electrocasnice, gadget-uri, televizoare.

Deși nu este încă nici măcar Moş Nicolae, Lidl România a pregătit o gamă variată de produse pentru cei mici. Cu siguranță va fi bătaie pe ele în magazine! Înainte de vă spune care sunt aceste produse, trebuie să reamintim faptul că produsele sunt în limita stocurilor și că se vor regăsi în toate magazinele Lidl din țară.

Un prim produs aflat de luni la raft ar fi tobele electronice, care vin la un preț de 349,00 de lei. Un alt produs pentru copii, orga electronică cu 37 de clape,  vine la un preț de 149 de lei. De asemenea, Lidl România oferă celor mici și un set de instrumente format din flaut și ukulele, la un preț de 99,99 lei pe bucată. ca să fie tacâmul complet, va fi la vânzare şi o muzicuţă la 24,99 de lei bucata. Black Friday 2022 va fi organizat și la Lidl, unul dintre cei mai populari retaileri din România. Compania a dat startul campaniei începând de vineri, 11 noiembrie, potrivit unui anunț publicat pe site-ul propriu. Reducerile la electronice și electrocasnice ajung până la 40% la produsele anunțate deja pentru eveniment.

Citește și Black Friday cu oferte de nerefuzat la Lidl. Preţurile scad şi cu 40%

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul din Europa în care nu ai voie să mănânci la restaurant dacă ești singur. Este o destinație de top în preferințele românilor
Capital.ro
Rusia a dat ORDIN de evacuare! Decizia luată acum la granița cu Ucraina
Playtech.ro
ȘOC uriaș! Ana Bărbosu ar putea rămâne iar fără medalie? Americanii au depus dovada la TAS
DailyBusiness
O nouă veste proastă pentru români. Rata inflației a urcat în luna iulie, la 5,42%. Topul scumpirilor și ieftinirilor
Adevarul
Minivacanța de Sfânta Maria Mare în 2024. Câte zile libere au bugetarii anul acesta
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Doliul a Hollywood. Un actor celebru, găsit mort în pat  
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Cum arată acum Mariana Bitang? Cu greu o mai recunoști! Timpul nu iartă pe nimeni...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
O altă doctoriță face lumină în cazul medicilor arestați de la Spitalul Pantelimon: „Două copile super deștepte sunt arestate pe nedrept”
Capital.ro
Ungaria e paralizată! Pericol la granița cu România. Ungurii sunt pe marginea prăpastiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Breaking news! Cine e, de fapt, bărbatul de 24 de ani care s-a împușcat în cap acasă!
substantial.ro
Creșterea accizelor la carburant și mărirea salariului minim influențează inflația și costurile serviciilor
MediaFlux
DONALD TRUMP, ATACAT! ȘOC în SUA! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!