Accident grave cu zeci de răniţi noaptea trecută pe drumurile din România. O maşină s-a răsturnat, alta a căzut într-un lac

Accidente grave noaptea trecută în mai multe zone din țară. În Neamț, cinci tineri au fost răniți după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent. Şi tot în Neamţ, un șofer beat s-a răsturnat cu mașina. Misiune grea și pentru salvatorii din Brașov care au fost chemați după ce o mașină a ajuns într-un lac.
Alina Costache
13 nov. 2022, 10:46
Accident grave cu zeci de răniţi noaptea trecută pe drumurile din România. O maşină s-a răsturnat, alta a căzut într-un lac

Impact puternic în localitatea Podoleni din Neamț. Un șofer de 28 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o mașină condusă de o tânără de 18 ani.

La faţa locului au intervenit pompierii cu modulul pentru descarcerare şi două ambulanţe şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Cei doi șoferi, dar și alți trei pasageri au suferit răni și au fost transportați la spital.

„În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. Până la sosirea forţelor de intervenţie, toate persoanele au fost scoase din cele două autoturisme de către participanţii la trafic.

Citeşte şi: Incident grav pe E85. Un buldozer cu șenile a căzut de pe o platformă peste două mașini. Trei persoane au ajuns la spital

Cinci persoane, doi bărbaţi – în vârstă de 18 ani şi 28 ani – şi trei fete – în vârstă de 15 ani, 16 ani şi 18 ani -, au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Un șofer din București s-a răsturnat cu mașina într-o groapă semnalizată. Bărbatul s-a ales cu câteva răni ușoare

 

Accident cu 3 victime în Neamț după ce un șofer beat s-a răsturnat cu mașina

Tot în Podoleni, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt.

Un bărbat de 39 de ani, din Podoleni, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Şoferul, dar şi alte două persoane de 37, respectiv 44 de ani, pasageri în autoturism, au fost rănite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit stiri-neamt.ro.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Trafic blocat și în localitatea Borod din judeţul Bihor. Din cauza vitezei un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. El a scăpat cu răni minore.

Intervenție dificilă pentru salvatorii din Brașov. Aceștia au fost chemați să scoată o mașină căzută într-un lac de lângă un restaurant. Din fericire, proprietarul mașinii nu a fost rănit.

„Am fost anunțați că un autoturism se află scufundat într-un lac (zona Restaurantului Fântânița Crăiesei – zona lacuri Beclean, Făgăraș). S-au deplasat la fața locului un echipaj cu barcă, un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă și spumă și un echipaj SMURD. S-a reușit scoaterea autoturismului din lac. În autoturism nu se aflau persoane”, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Explozie majoră la un depozit de rachete în regiunea Tver, Rusia
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!