Vlăduța Lupău se alătură vedetelor care se revoltă din cauza banilor cash: „Ne-am dat seama pentru ce muncim, pentru niște numere virtuale pe carduri!”

Cântăreața de muzică de petrecere Vlăduța Lupău a trăit un adevărat inconvenient în timp ce se afla pe aeroportul din Dublin, pentru a se întoarce în țară după un concert.
Alina Costache
14 nov. 2022, 23:21
Vlăduța Lupău se alătură vedetelor care se revoltă din cauza banilor cash: „Ne-am dat seama pentru ce muncim, pentru niște numere virtuale pe carduri!”

Vlăduța Lupău a povestit pe rețelele de socializare cum s-a găsit în situația de a nu putea plăti suprataxa pentru un bagaj care depășea greutatea permisă pentru că nu avea la ea cardul potrivit. Cântăreața a fost surprinsă de faptul că nu a fost acceptată plata în numerar.

„Vreau să vă povestesc o întâmplare pe care am întâmpinat-o dimineață în aeroport la Dublin, cam pe la 5 când eram varză. Clăparul nostru are clapa într-un case (carcasă) care depășește 32 de kilograme și trebuia să plătim în plus pentru bagajul acela. Am avut banii cash, vreo 50 de euro, cam așa, și când să plătim, a zis că nu se poate cash, să dăm un card.

Am dat un card, ce aveam și noi ca oamenii la noi, a zis că nu-i bun, că trebuie de credit, nu de debit. Bun, am încercat și a treia variantă să plătesc cu telefonul, prin wireless. Nu s-a putut nici așa pentru că, ce să vezi, nu ne-a mers netul. Și ne-am dat seama pentru ce muncim, pentru niște numere virtuale pe carduri. Și ai bani cash la tine și nu mai poți, frate, să plătești cu banii cash, nu mai ai ce să faci cu ei! Stăteam cu banii în mână, ne uitam la ei și nu puteam să plătim!”, a povestit Vlăduța Lupău.

@vladutalLume, lumeeee ce-am ajuns♬ sunet original – Vlăduța Lupău

Citește și: Vlăduța Lupău este în culmea fericirii. Anunțul făcut la doar trei luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus au aniversat trei ani de căsnicie

De curând, cântăreața de muzică de petrecere și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au sărbătorit trei ani de căsnicie și au împărtășit imagini emoționante de la nuntă cu fanii lor. În urmă cu numai trei luni, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar la finalul lunii septembrie l-au botezat pe micuțul Iair.

„Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă. Am pus aici o poză din 2019 (nuntă) și o poză de azi cu rodul iubirii noastre, cu copilul care ne-a schimbat viața total și care ne amintește mereu când ne uităm la el cât de mult ne iubim. Vlăduța Lupău, te iubesc pe tine și pe Iair cel mai mult. 3 ani de căsnicie si 3 luni de iubire infinită. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru toate”, a scris Adi Rus.

După venirea pe lume a primului lor copil, cuplul a decis să se mute într-o nouă locuință, unde au pregătit camera bebelușului până la cel mai mic detaliu.

Costi Ioniță îi îndeamnă pe români să folosească banii cash

Și aritstul Costi Ioniță e de părere că oamenii ar trebui să folosească numerar, în detrimentul cardurilor.

„Scot banii cash de lal bancomat. O să vă zic de ce. Fraților, e foarte important să plătim cash, atât cât mai putem zilele acestea, pentru că urmează chestii foarte interesante și anume controlul absolut asupra populației. 

În momentul în care n-o să mai plătim cu cash se vor retrage toate bancomatele, se vor retrage banii fizici și în momentul ăla… control absolut! Cât mai mult plătiți cash! Atât cât se mai poate. Să prelungim și să mai rezistăm puțin”, a spus Costi Ioniță într-un clip postat pe Tik Tok.

„Apropo, deja în Australia s-au scos din funcțiune mii de bancomate. Asta înseamnă ceva. Să vă dea de gândit”, a adăugat Costi.

@costi 💵💯 cash only #cash #cashonly #costi #fortza #viral #fy #fyp #fypシ #5pasidebine ♬ Trbaka – Dani Mocanu & Shaggy & Costi

Citește și: Costi Ioniță, mesaj pentru români: „Fraților, plătiți cu bani cash, ca să rezistăm!”

DailyBusiness
ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici. VA NINGE!
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Singurul cartier din București unde au locuit oameni în urmă cu mii de ani. Puțini știu unde se află
Capital.ro
Lege de la UE. România e obligată. Se aplică de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Adevarul
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Cel mai puternic drog pe care îl consumăm. Ne distruge lent, dar sigur
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
O tânără în vârstă de 27 de ani a murit la birou. Femeia a leșinat o dată, însă ar fi fost ignorată de superiori. Care este cauza decesului
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Iranul, acuzat de un val de comploturi de asasinat și răpire în Occident
MediaFlux
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău