Ciprian Ciucu dă de pământ cu Nicuşor Dan: „PNL Bucureşti a salvat capitala de faliment, nici primarul general, nici altcineva”

Primarul sectorului 6 al capitalei şi preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, a declarat luni că liberalii încă nu au luat decizia dacă îl vor susţine în continuare pe Nicuşor Dan ca primar general, dar a dat de înţeles că acesta a făcut destule greşeli.
Filip Stan
21 nov. 2022, 15:14
Ciprian Ciucu dă de pământ cu Nicuşor Dan:

Ciprian Ciucu a spus despre Nicuşor Dan că nu a reacţionat corect în anumite situaţii, dar a adăugat că o decizie legată de sprijinul politic pe care PNL i-l acordă va fi luată doar după ieşirea din iarnă, care va fi una foarte dificilă.

De asemenea, edilul sectorului 6 a dezvăluit că viceprimarul Stelian Bujduveanu şi fostul premier Florin Cîţu au „salvat capitala de la faliment”.

„PNL Bucuresti va face o evaluare a lui Nicusor Dan si va fi momentul cand vom spune daca ii vom acorda un cec in alb sau vom merge pe proiect. Nu este corect daca spun acum ca il vom sustine sau nu pentru un al doilea mandat.

Daca spun ca ii retragem sprijinul, inseamna ca ii turnam plumb in ghete. Exista o atitudine corecta, matura, a PNL Bucuresti in legatura cu Nicusor Dan. Urmeaza o iarna grea, sa-l lasam sa-si faca treaba. Daca se va umple paharul si vom considera necesar, ii vom retrage sprijinul dupa aceasta iarna.

Aceasta decizie nu este luata acum, dar exista un trend destul de mare in care partidul isi doreste candidat propriu. PNL este un partid cu foarte mari resurse.

Rare Bogdan stiu ca este europarlamentar si presedinte PNL Disapora. Daca iese in sondaje ca un posibil competitor de succes, este posibil.

Lumea trateaza foarte superficial discutia asta, lumea intreaba cine vrea sau cine poate fi primar al Capitalei. Aceste intrebari sunt prost puse. Intrebarea corecta este cine este suficient de competent si calificat ca sa fie primar, ca sa ne poata scoate din galeata asta. Cine are putere politica.

Citeşte şi: Cu cât cresc pensiile în 2023. Şedinţă importantă a coaliţiei PSD – PNL – UDMR. Ce propuneri sunt luate în calcul

Lumea se plange ca este blocat Bucurestiul, trebuie niste nevoie structurala. Traficul este una din probleme. Hai sa facem o planificare bugetara corecta, hai sa vedem ce facem cu zona metropolitana. Fara sprijinul Parlamentului si al Guvernului, niciun primar nu ar performa mai bine decat Firea, Oprescu sau Nicusor Dan.

Hai sa vedem ce experienta in administratie ai, ce te legitimeaza. Nu orice doctor, oengist sau ziarist poate rezolva problemele Bucurestiului, fara sa jignesc pe nimeni.

I-am zis si lui Nicusor Dan: condu orasul asta ca si cum nu te-ai gandi sa mai fi primar a doua oara. Fa ceea ce trebuie, nu ce este populist. Trebuie niste reforme grele, dureroase.

Ce este util si necesar in acest mandat este facut de PNL Bucuresti.

Eu trebuie sa demonstrez intai la sectorul 6 ca pot sa ma ocup de o primarie. Pana atunci, nu pot sa vin sa pretind ceva. Pas cu pas, intai demonstrezi ca meriti. Poate lumea in sectorul 6 o sa spuna ca nu am fost destul de bun, unde sa ma duc mai sus, la Primaria Capitalei.

Trebuie sa ai o inteligenta politica, sa stii problemele Bucurestiului. N-as spune ca Nicusor Dan nu are inteligenta politica. Un palier e cum te raportezi la ceilalti lideri politici, cu care colaborezi. Cum se raporteaza la relatia cu Ciucu, cu Vlad Voiculescu, cu diversi ministri. Deschide usi sau nu deschide usi? Nu stiu cate usi a reusit sa deschida.

A facut greseala sa creada ca vreau sa-i iau locul si m-a vazut ca pe un competitor, ceea ce nu eram. Am incercat sa merg la diversi ministri ca sa ajut, am facut astfel de pasi. Poate Bucurestiul era in faliment pana acum, daca viceprimarul PNL Bujduveanu si Florin Citu nu taiau aproape un miliard din datoria STB. O spun raspicat acum, PNL a evitat falimentul Bucurestiului. Nici primarul general, nici altcineva.”, a spus Ciprian Ciucu, la Digi 24.

Citeşte şi: Ministrul Sportului, Eduard Novak, are dosar penal după ce a ascuns un BMW al instituţiei, pe care anterior îl avariase

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Ministerul Apărării confirmă: resturi de dronă rusească descoperite în Deltă, lângă Plauru
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!