Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi „ameninţă” cu renunţarea la cetăţenia română: „Sunt dezamăgit de conducerea ţării, de legislaţia ţării, care nu există, procurori şi judecători care nu îşi fac treaba”

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, omorându-l pe şoferul acesteia, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii. În urma analizei probelor biologice s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l şi era sub influenţa cocainei.
Filip Stan
22 nov. 2022, 11:03
Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi

Mario Iorgulescu se află în acest moment, după spusele sale şi ale apropiaţilor, internat într-o clinică psihiatrică din Italia, fiul şefului LPF suferind de tulburări psihice, cauzate, se pare, de o leziune pe lobul frontal.

De pe patul de spital, Mario a trimis presei din România un mesaj halucinant, în care susţine că victima sa era, de asemenea, sub influenţa drogurilor, iar justiţia română ar căuta să-l condamne la maximum de pedeapsă, pentru a-l oferi ca exemplu opiniei publice.

„Aș ruga-o pe doamna judecător să nu mai ruineze o viață de om, că deja a fost ruinată o familie. Faceți dreptate, nu zice nimeni să nu o faceți, îmi asum, dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi, sunt tânăr, am niște probleme la cap.

Din păcate, au fost descoperite târziu, că, poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident. Nu mă prezint la proces pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am o problemă cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea. Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba…

Citeşte şi: Elena Udrea se revoltă: „Încetaţi cu această tâmpenie că orice încălcare a legii trebuie să ducă la puşcărie”

Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate, nu mai știu cum e să iubești, și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu. Legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni. Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?

Poate că mesajul ăsta dă dovadă că sunt coerent. Păi, în cazul meu, ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și, era într-o stare care nu îi permitea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi”, a transmis Mario Iorgulescu, potrivit Spynews.ro.

Mario Iorgulescu are două mandate de arestare pe numele său, dar acestea nu pot fi puse în aplicare din cauză că autoritățile italiene refuză să dea curs solicitărilor parții române.

Primul mandat european de arestare a fost emis pe numele acestuia în mai 2020, când Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor.

Cel de-al doilea mandat european de arestare a fost emis pentru condamnarea definitivă la 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate, pentru o faptă anterioară accidentului, decisă în aprilie anul trecut de Curtea de Apel Bucureşti.

Citeşte şi: STENOGRAME spumoase într-un dosar de vaccinare la chiuvetă. Oamenii plăteau până la 150 euro pentru un certificat COVID

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Devine obligatoriu peste tot în România. A venit ordinul direct de la Guvern
Playtech.ro
Zodiile care vor avea succes pe toate planurile în următorii 10 ani. Se vor lăfăi în lux
DailyBusiness
ATENȚIE! CNPP a publicat LISTA veniturilor în funcție de care românii vor primi mai mulți bani
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Marele secret al lui Traian Băsescu: O poveste de dragoste ca-n filme
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Operațiuni coordonate de vandalism afectează operatorii telecom din Franța
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!