Udrea: PDL trebuie să devină alternativa credibilă pentru momentul în care USL se va prăbuşi

Elena Udrea, candidat la şefia PDL, a acuzat, într-o postare pe blog, USL "că a minţit cu neruşinare românii" şi consideră că "prăbuşirea USL nu este sufiecientă pentru PDL", că democrat-liberalii trebuie să-şi rezolve mai întâi problemele şi apoi va reprezenta "o alternativa reala la un USL incompetent si corupt".
Romania TV
10 mart. 2013, 12:40
Udrea: PDL trebuie să devină alternativa credibilă pentru momentul în care USL se va prăbuşi

„USL a mintit cu nerusinare romanii in ultimii ani si in curand oamenii vor intelege impostura si incompetenta USL. Cand isi vor da seama ca traiesc mai rau ca pe vremea Guvernului Boc, sunt convinsa ca acest intreg esafodaj politico-mediatic construit in jurul actualei puteri se va prabusi ca un castel de carti de joc la o adiere de vant. Important este insa faptul ca prabusirea USL nu este suficienta pentru PDL. Partidul trebuie sa-si rezolve mai intai problemele proprii, sa se reformeze, innoiasca si intareasca din interior. Sa inceapa din nou sa comunice credibil oamenilor. Sa se prezinte ca o alternativa reala la un USL incompetent si corupt. Faptul ca romanii isi vor fi dat seama de minciunile USL nu inseamna ca PDL va creste de la sine, asa cum spera actualul presedinte al partidului. Se creeaza o oportunitate pentru noi, dar mai trebuie sa o si fructificam”, scrie Elena Udrea pe blog..

Udrea a criticat Guvernarea Ponta pe care o consideră responsabilă pentru scăderea investiţiilor şi creşterea numărului şomerilor.

„Cand PDL se afla la guvernare, tipau ca din gura de sarpe ca banii nu sunt cheltuiti cum trebuie, ca autoritatile locale nu primesc fonduri pentru proiectele de care au nevoie. Indraznesc sa afirm, dupa scandalul din ultimele zile, cand o parte a alesilor locali ai PSD au contestat doi ministri ai Cabinetului Ponta, ca acestia si-ar fi dorit ca PDL sa guverneze din nou Romania, pentru ca noi am gestionat mult mai bine resursele pe care le-am avut la dispozitie.

De unde in urma cu doi ani, ne aflam pe primul loc in UE la capitolul investitii (6,4% din PIB si 17,5% din Buget), acum am cazut pe ultimele locuri. Si acest lucru se resimte la nivelul autoritatilor locale, care au ajuns sa ne regrete. La fel cum se simte si faptul ca somajul este in crestere acum, in conditiile in care Guvernul Boc a reusit sa creeze locuri de munca. Incepe sa se simta si inflatia galopanta. Reamintesc tuturor ca inflatia anuala din 2011, doar 3,14%, a fost cea mai mica de dupa Revolutie, pe cand acum preturile cresc incontrolabil, fara ca Executivul sa ia vreo masura. Si in caz ca este musai nevoie sa intervina in economie, atunci singurul lucru pe care-l stiu este sa mai genereze sau sa mai creasca o taxa sau impozit pentru a aduce mai multi bani la bugetul de stat”, mai scrie Elena Udrea.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!