Bianca Brad, mărturisiri emoționante despre moartea fetiței sale și despre lupta cu cancerul: ”Mi-am permis să sufăr, să jelesc”

Bianca Brad este o femeie puternică și asta pentru că a reușit să facă față mai multor bătălii pe care viața i le-a oferit. Și-a pierdut fetița, iar mai apoi a aflat că are cancer.
Alina Costache
27 nov. 2022, 13:27
Bianca Brad, mărturisiri emoționante despre moartea fetiței sale și despre lupta cu cancerul: ''Mi-am permis să sufăr, să jelesc''

Bianca Brad este o femeie puternică și asta pentru că a reușit să facă față mai multor bătălii pe care viața i le-a oferit. Și-a dat voie să sufere, iar puterea rugăciunii a ajutat-o să meargă mai departe, după cum chiar ea spune.

Cum a făcut Bianca Brad față momentelor dureroase

A reușit să se ridice după fiecare încercare și să fie mai puternică, mai ales că viața i-a dat o lovitură foarte grea atunci când fetița acesteia a murit.

„Am avut mai multe încercări, dar am reușit, nu prea ai de ales, adică ori clachezi, ori te ridici. Eu am și clacat, dar am căzut, m-am ridicat (…) Am căpătat exercițiu. În primul rând, mi-am permis să sufăr, să jelesc, să înfrunt durerea, să o trăiesc, ca să o consum, pentru că am învățat atunci, după ce mi-a murit fetița, că este foarte important să nu ții durerea în tine, pentru că și acea durere pe care o ții în tine poate duce la declanșarea a tot felul de boli, dar nici eu nu știu exact cum am reușit. Pur și simplu ziceam că mai rezist încă puțin, încă puțin, după aceea am cunoscut puterea rugăciunii”, a mărturisit Bianca Brad, pentru Antena Stars.

Bianca  susține că fiecare încercare pe care viața ne-o oferă este dată spre binele nostru, nu cu scopul de a ne face rău.

,,Atunci când ai credință cu adevărat, frica nu are loc. Orice fel de încercări ne sunt date nu ca să-ți dea în cap ci spre binele nostru. M-am gândit că întâi mi-a luat fetița. Apoi, în 2013, am avut alt șoc care m-a făcut praf. Și cred că de acolo a început totul cu această boală”, a mai declarat vedeta.

Citește și: Val de aer polar peste România. Vine urgia: temperaturile scad dramatic în toată ța

Nu este singura bătălie pe care aceasta a trebuit să o ducă. În urmă cu ceva timp a fost diagnosticată cu cancer și a trebuit să țină piept acestei grele încercări.

“În anul 2015, în urmă cu 6 ani, am fost diagnosticată cu cancer la sân! A fost un șoc foarte mare pentru mine, inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urma unei întâmplări m-am răzgândit și am mers și încercat cu medicină alternativă.Nu îndemn pe nimeni să facă ce am făcut eu, nu este imaginația mea, am făcut biopsie, în sală este medicul care m-a operat, am dosare cu RMN-uri și CT-uri.  Șase ani de zile am fost pe terapii. Am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere, am fost singură. De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat. Dacă am un rost aici pe pământ, am zis: “Doamne, te rog, ajută-mă!”.Acum sunt foarte bine, am făcut CT-urile, analizele de sânge sunt ok. Dacă am ajuns în acest punct și am reușit să trec prin astea, aș vrea să înfrunt”, a povestit aceasta într-o emisiune de la Prima TV.

Partea sumbră a vieții Biancăi Brad a început în anul 2008 atunci când fetița acesteia s-a stins din viață înainte să fie născută. În urmă cu șase ani a primit o altă lovitură extrem de dureroasă și anume că are cancer.

Citește și: Bărbat găsit mort în gospodărie, după ce a fost sfâșiat de porci

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Creatura deosebit de rară care a fost surprinsă în România. E o ființă unică în lume, din păcate este pe cale de dispariție
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Planuri pentru independența financiară în 15 ani. Niciodată nu e prea târziu
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Două persoane rănite într-un accident cu ATV-ul în zona Lepșa
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!