Victor Ciutacu, mesaj devastator după ultima razie DNA în rândul PSD: „Nici liberalii n-ar trebui să doarmă liniştiti”

Realizatorul emisiunii Punctul Culminant de la România TV readuce în actualitate sloganul "DNA să vină să vă ia".
Filip Stan
28 nov. 2022, 21:05
Victor Ciutacu, mesaj devastator după ultima razie DNA în rândul PSD:

Victor Ciutacu remarcă reapariţia DNA la ştirile de prime-time. „DNA sa vina sa va ia! Sloganul scelerat al rezistilor a revenit in actualitate, duminca, odata cu ridicarea din poarta propriei case a lui Nicolae Badalau. Ce a determinat desfasurarea incredibila de forte? Ca flagrant ca la carte n-a fost…

Sa fim seriosi, chiar si tras pe linie moarta la Curtea de Conturi, Badalau nu e nimeni. Ba, dimpotriva, numele sau inspira influenta, teama sau, dupa caz, respect din vremuri vechi si de demult. Iar umflarea operativa a celui al carui nume a devenit sinonim cu notiunea de baron ar trebui sa ingrijoreze intreg spectrul politic”, a declarat Victor Ciutacu luni seară, la emisiunea Punctul Culminant.

Florin Cârciumaru, fost senator PSD şi multe mandate primar la Tg. Jiu, a fost reţinut în dosarul spălării Porţii Sărutului cu furtunul

„In primul rand, pe vechii si constantii lui asociati politici si de business. Pentru ca, din informatiile pe care detin, dupa ce contabila firmei de familie a anuntat ca semneaza un acord de recunoastere cu proprorii DNA, acelasi lucru i s-a propus si fostului presedinte executiv al PSD. Badalau ar fi acceptat semnarea infamei intelegeri doar contra a trei ani cu suspendare. In schimb, procurorul Matei, spaima acuzatilor de coruptie, i-ar fi replicat ca sub 5 ani cu executare pica orice intelegere. Si i-ar fi sugerat, insidios, ca sub patru ani nu poate obtine decat daca „da pe gheata” un peste mai mare si mai gras decat el. Cine ar putea fi tinta? Greu de spus, lesne de banuit. Baronul de Giurgiu a fost contemporan la guvernare, ca ministru al Economiei si nu doar atat, cu, intre altii, Mihai Tudose, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, plus, deasupra tuturor, Liviu Dragnea. Banii alocati dezvoltarii judetului Giurgiu veneau, cum se practica in toate regimurile, prin decizie politica. Si se cheltuiau la fel…”, mai remarcă Victor Ciutacu.

„In al doilea rand, nici liberalii n-ar trebui sa doarma linistiti. Primarul-denuntator, fostul deputat PDL Dan Pasat, om cu puscaria facuta la zi pentru infractiuni de drept comun, e de-al lor, oricat s-ar face ei ca nu stiu cine e. Iar ocnasul batran, dupa ce a produs denuntul incriminator, a acceptat sa-si transforme resedinta intr-un adevarat studio audio/video. Actiune din care au rezultat probele-beton cu care se lauda, pe surse, procurorii DNA. Colaborarea lui sincera cu anchetatorii nu poate pacali decat prostii care vor sa creada povesti anticoruptie. Contractele, din aceiasi bani de la acelasi Minister al Dezvoltarii, nu s-au facut doar cu firme apropiate familiei Badalau sau controlate de temutul Nae, ci si cu ale liberalilor care au dat de-a dura cu banii de la stat ca sa castige le locale judetul Giurgiu.

Pe scurt, l-au agatat cu ceva pe Pasat, iar asta l-a dat la schimb pe Badalau, asta e reteta. Momentan, Niculae Badalau a refuzat sa scrie ce trebuie si, evident, sa parafeze intelegerea cu DNA. Motiv pentru care, spre deosebire de contabila, care a primit arest la domiciliu, ramane 30 de zile pe camera, la Beciul Domnesc. Sa aiba timp sa se gandeasca daca nu cumva un acces de sinceritate i-ar putea face batranetea mai linistita”, conchide Victor Ciutacu.

PSD a depus la Birourile reunite ale Parlamentului o solicitare pentru declanşarea procedurii de revocare a lui Niculae Bădălău din funcţia de membru şi vicepreşedinte al Curţii de Conturi.

Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a anunţat că social-democraţii au depus, luni, către Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, o solicitare pentru declanşarea procedurii de revocare din funcţia de membru şi vicepreşedinte al Curţii de Conturi a lui Niculae Bădălău, suspectat de către DNA de dare de mită, deoarece nu a existat o demisie a acestuia.

„Am depus o solicitare către Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru declanşarea procedurii de revocare din funcţia de membru şi vicepreşedinte al Curţii de Conturi a domnului Nicolae Bădălău. Astăzi dimineaţă am solicitat demisia domnului Bădălău din funcţia de vicepreşedinte pentru că noi, PSD, considerăm că este cea mai rapidă formulă prin care credibilitatea Curţii de Conturi nu va fi afectată. Dar pentru că nu am văzut o reacţie asupra demisiei, am decis depunerea acestei solicitări pentru procedura de revocare a domnului Bădălău din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi”, a afirmat Ştefan Radu Oprea, luni la Parlament.

Citeşte şi: Constantin Niţă, fostul ministru al Energiei, se întoarce în penitenciar. Mai are de executat trei ani şi jumătate

Chestionat despre demersul similar al USR în ceea ce priveşte revocarea din funcţie a lui Niculae Bădălău, Oprea a precizat că este o acţiune demagogică, deoarece USR are primari sau oameni în funcţii publice cu probleme de integritate sau penale, însă îi protejează, uitând de „Fără penali în funcţii publice”.

„Cererile sunt către Birourile permanente reunite sau cel puţin aşa ar trebui să fie procedură. Din punctul meu de vedere, solicitarea USR este una demagogică pentru că, spre deosebire de PSD, ei zilele acestea au făcut scut în partea celor care au probleme de integritate sau probleme penale. Pot să dau exemplele primarului Clotilde Armand, primarul de la Braşov Allen Coliban, primarul Bacăului Lucian Stanciu Viziteu, etc. Lista la ei este foarte lungă de oameni care sunt în funcţii şi care au probleme fie de integritate, fie de natură penală, iar USR a înţeles să îi apere pe aceştia, uitând de „Fără penali în funcţii publice”, a explicat Oprea.

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit a Curţii de Conturi, care a fost reţinut de DNA pentru dare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv, luni, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Instanţa a admis propunerea DNA de arestare preventivă a lui Niculae Bădălău, măsura fiind dispusă pentru 30 de zile.

Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile. Fostul ministru este cercetat pentru dare de mită şi trafic de influenţă
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând din 27 noiembrie, a lui Niculae Bădălău, la data faptelor consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul aceleiaşi instituţii, pentru dare de mită, în formă continuată, şi trafic de influenţă, şi a unei persoane fizice, reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită, a anunţat, duminică seară, DNA.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Felul românesc de mâncare pe care spaniolii au început să-l adore. Cei care îl gustă vor neapărat rețeta
Capital.ro
România devine o MARE FORȚĂ în Europa. Planul care se pregătește CHIAR ACUM: Va fi noul combustibil
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Clarificări în scandalul Drugtest! Informații importante pentru toți șoferii!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Scumpiri în mijlocul vacanței. Taxa care afectează bugetele de călătorie
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ambasada SUA la București celebrează 30 de ani de la lansarea filmului „Forrest Gump”
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!