Monica Gabor: Nu am renunţat nicidecum la fetiţa mea

După ce a renunţat la custodia fiicei sale, Irinuca, Monica Gabor a ţinut să scrie pe Facebook că, de fapt, nu a renunţat la ea şi că o va lua în Statele Unite, acolo unde locuieşte în prezent, ori de câte ori copila îşi va exprima dorinţa să-şi viziteze mama.
Alina Costache
11 mart. 2013, 20:27
Monica Gabor: Nu am renunţat nicidecum la fetiţa mea

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a depus la Curtea de Apel, unde făcuse recurs după ce instanţa i-a încredinţat copilul tatălui, un document prin care anunţă că renunţă la acţiune, în alte cuvinte, renunţă la custodia fetiţei.

Monica Gabor a ţinut să lămurească pe pagina sa de Facebook câteva aspecte referitoare la custodia Irinucăi. Vedeta a subliniat faptul că nu a renunţat la fiica sa şi că îi va fi alături atât financiar, cât şi emoţional.

„Bună, dragii mei! Ar fi ideal ca lumea interesata de acest subiect si care s-a grăbit sa judece eronat decizia luată sa înțeleagă faptul ca nu am renunțat nicidecum la fetița mea. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată! Am decis împreuna cu tatăl ei sa ii respectam dreptul la intimitate, viața privată si sa o protejam de acest amalgam de termene la tribunal, intervale legale, avocati, citatii, anchete sociale si nu in ultimul rând imensa presiune mediatica. Sunt implicată atat emotional cat si financiar in creșterea si educarea fetiței noastre. Spre binele ei insa voi evita sa mai vorbesc despre ea. La urma urmei ce contează cu adevărat este relația de mama-fiica dintre noi, faptul ca ea e constienta cât de mult o iubesc si, repet, nu voi renunța la ea niciodată. Felul distordionat in care sunt prezentate lucrurile legate de acest subiect este o chestiune care nu ne mai afectează, fericirea Irinei contează cel mai mult pentru noi.”, a scris Moni pe Facebook.

Fosta doamnă Columbeanu îşi doreşte ca Irinuca să o viziteze în SUA ori de câte ori programul şcolar îi permite şi speră ca Irinel să nu aibă nimic împotrivă.

„Atat eu cat si fostul meu sot consideram ca putem decide in interesul superior al copilului nostru avand in vedere legatura sufleteasca dintre noi ca parinti si fetita. Irina si-a manifestat dorinta de a veni in SUA in repetate randuri. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atat mie cat si fiicei noastre, ca ii va permite sa vina sa ma viziteze in SUA de fiecare data cand ea isi va exprima dorinta de a-si petrece timp cu mine, in funcție de vacantele școlare. Așadar, Iri mi-a dat cuvantul, si cred ca este de buna-credinta, ca aceste vizite vor începe sa aibă loc o data cu terminarea litigiilor dintre noi, ma refer la încheierea procesului de custodie.
Scopul meu ca mama a fost si va rămâne pentru totdeauna sa o am pe Irina aproape si doresc sa elimin orice fel de impedimente si disensiuni între mine si tatăl copilului astfel încât acest lucru sa se întâmple cât mai repede.
Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere, inseamna mult pentru mine! Va doresc tuturor liniște, fericirea va veni odată cu ea!”

Monica Gabor a renunţat la fetiţa ei. Irinuca rămâne la Irinel Columbeanu

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'