Elena Udrea critică dur conducerea PDL Dolj: „Fraților, astăzi arătăm mai rău decât PSD-ul”

Elena Udrea și-a prezentat marţi moțiunea în cadrul filialei PDL Dolj, condusă de europarlamentarul PDL, Marian Jean Marinescu, un susținător al moțiunii lui Vasile Blaga. Fostul ministru a criticat în termeni duri filiala PDL Dolj, care i-a boicotat prezentarea moțiunii. Astfel, având în vedere că organizația PDL Dolj are 121 delegați, prezentarea moțiunii sale a fost organizată într-o sală cu o capacitate de 56 de persoane, iar la aceasta au participat doar 30 de delegați, transmite Agerpres.
Romania TV
12 mart. 2013, 13:59
Elena Udrea critică dur conducerea PDL Dolj:

„De aici de la Dolj, s-au dat mesaje clare: dacă nu sunteți cu conducerea, sunteți împotriva partidului. Luptele interne care durează de mai mulți ani au condus la scindarea organizației PDL Dolj. Democrat-liberalii din conducerea partidului au o atitudine FSN-istă, anti-democratică și care trebuie combătută.Nu fac altceva decât să respecte un ordin de la Centru. Știu că Doljul a fost mereu cu Blaga, dar asta nu înseamnă că nu vreau să vorbesc delegaților de la Convenția de pe 23 martie, mai ales că peste un sfert de miliard de euro au venit în Dolj sub semnătura mea de ministru”, a mai spus deputatul PDL.

Elena Udrea a mai afirmat că criticile formulate de colegii săi de partid din Dolj la adresa sa sunt similare cu cele folosite „în presa adversarilor politici”.

„Am fost criticată de un coleg deputat de Dolj, care se comportă astăzi ca înainte de 1989, când a făcut politica de cadre într-o întreprindere comunistă. Criticile care s-au formulat la adresa mea de-a lungul timpului în Dolj sunt preluări ale formulărilor folosite în presa adversarilor politici. În schimb, nu am auzit ca presa adversarilor politici să-l critice pe Radu Berceanu, deși acesta a fost ministru în guvernul Boc și a avut un buget mai mare de 4 ori decât bugetul de la MDRT. Am văzut cum se practică moștenirea în partid și cum fostul președinte a lăsat președinția moștenire actualului președinte. Dacă vorbim de bârfe, intoxicări și minciuni putem scrie o carte întreagă despre liderii de la Dolj”, a mai spus Udrea.

Fostul ministru a mai declarat că la cum arată lucrurile în partid la ora actuală, partidul pare, din exterior, fără speranță și fără viitor. În plus, fostul ministru a mai afirmat că nu se poate vorbi despre unitatea partidului în condițiile în care oamenii pleacă din partid.

„În loc să ne poziționăm în raport cu USL în ultimele 8 luni, ne-am certat între noi, răzbunările din partid au făcut ca PDL să ajungă la alegerile parțiale din urmă cu câteva săptămâni pe locul trei, după PP-DD. Cum pot unii vorbi despre unitatea PDL, în condițiile în care îți pleacă oamenii, prim-vicepreședintele partidului pleacă la PNL. Crin Antonescu îi ia pe unii la bucată. Eu, spre diferență de alții, vreau să rămân în PDL, nu sunt la final de carieră, sunt la început de carieră și cred în viitorul acestui partid.Partidul acesta a uitat să mai funcționeze democratic, instituțional. Știți cum apărem noi în ochii oamenilor? Suntem un partid fără speranță, fără viitor. La Dolj, liderii locali au sacrificat partidul pentru bătăliile și orgoliile lor interne și au transferat tranșarea bătăliilor lor la București, nefiind în stare să le rezolve pe plan local”, a mai spus Udrea.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
„Circ mediatic”! Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Anamaria Prodan: Are de primit zeci de mii de lei
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Stațiunea care face furori. Este la un pas de Brașov și e de vis
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!