Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic. „Suntem frumoși și liberi”

Loredana Groza l-a sărutat pasional pe Cătălin Botezatu de ziua lui, în fața tuturor. Momentul a fost filmat de invitați, iar clipul a ajuns viral pe internet.
Alina Costache
04 dec. 2022, 14:37
Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic.

Cătălin Botezatu a împlinit vineri vârsta de 56 de ani. Celebrul creator de modă a petrecut două zile și două nopți alături de prieteni. A dat un adevărat chef cu ocazia aniversării sale și și-a scos apropiații la un club de fițe din Capitală.

Loredana a participat și ea la petrecerea dată în cinstea bunului său prieten și a întreținut atmosfera de pe scenă. I-a cântat, i-a făcut dedicații, iar la final l-a sărutat pasional, spre uimirea tuturor.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, i-a spus Loredan Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

Momentul sărutului a fost surprins de invitați și a ajuns direct pe Tik Tok. Internauții au reacționat imediat: „Sunteți cei mai frumoși!”, „Ce să le ceri?!”, „Dar Prodanca unde este?!”.

Loredana și Cătălin Botezatu, dans provocator într-un club din București

Chiar dacă mulți au rămas cu gura căscată când au văzut sărutul dintre cei doi, nu e prima dată când Loredana și Cătălin sunt așa de apropiați. La începutul acestui an, tot într-un club de lux din Capitală, cei doi au fost surprinși în ipostaze incendiare.

Loredana a petrecut mai ceva ca la 20 de ani alături de nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Deși Lory a ajuns în local însoțită de „elevul” ei de la X-Factor, Nick Casciaro, diva a preferat să danseze toată noaptea cu bunul ei prieten, Cătălin Botezatu, care s-a arătat absolut încântat de momentele petrecute alături de artistă.

Loredana Groza era îmbrăcată într-o rochie strâmtă de culoare neagră, care îi punea în evidență formele voluptuoase. De asemenea, diva a renunțat la coafura clasică pe care a afișat-o ca jurat la X-Factor și și-a aranjat părul într-un stil modern.

Artista a susținut și un mic recital apoi a urcat pe una dintre mesele restaurantului alături de Cătălin Botezatu. Cei doi au dansat împreună, iar mişcările pe care le-au făcut au reuşit să îi ia prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Sebastian Burduja: Producția de energie a României va crește până în 2027
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!