7 lucruri de care trebuie să ții cont când faci biletul zilei la pariuri

Pariorii se pot bucura de o ofertă sportivă bogată, indiferent de anotimp. În multe dintre ligile europene se joacă și în decembrie, până în ajunul Anului Nou, la fel ca și în țările din emisfera sudică, unde competițiile sunt în toi. Așadar, ai destule meciuri dintre care să alegi pentru biletul zilei.
Alina Costache
09 dec. 2022, 09:58
7 lucruri de care trebuie să ții cont când faci biletul zilei la pariuri

Mai rămâne să îți faci un plan de joc care să îți crească șansele de a fi pe plus la finalul lunii. Nu este ușor, din moment ce 93% dintre pariori ies în pierdere potrivit statisticilor, dar nici imposibil. Iată lucrurile de care ar trebui să ții cont pentru a avea succes:

 

Concentrează-te pe ce cunoști

Nu paria pe sporturi pe care nu le urmărești frecvent. Mai mult, nu miza decât pe competiții pe care le cunoști foarte bine și pe echipe pe care le-ai văzut de mai multe ori la treabă. Fiecare competiție are particularitățile ei și întinde capcane pariorilor care nu sunt familiarizați cu ea. Cele mai riscante sunt selecțiile din partide care se joacă în cupele naționale, întrucât fiecare țară propune un anumit format, iar motivația participantelor nu este mereu la înălțime.

 

Fii eficient

Dacă joci la pariuri online România ești în avantaj din start, în sensul că pe internet nu plătești taxă de 5% din miza biletului zilei. Apoi, plătești impozit doar din retrageri, nu din fiecare câștig. În plus, agențiile de pariuri sportive online au toate oferte promoționale prin care îți poți mări bugetul de start sau îți permit să țintești o cotă mai mare pe un bilet gratuit sau fără risc.

 

Alege operatorii cu grijă

Pe piața românească sunt peste 30 de case de pariuri online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Toți operatorii oferă servicii de calitate, dar sunt câțiva care se remarcă prin oferta sportivă și prin cotele mari fixate pentru selecțiile care pot fi puse pe biletul zilei.

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării

Caracteristica principală a pariurilor sportive este că rezultatul unui eveniment poate fi anticipat prin analizarea tuturor factorilor de risc. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, de aceea este bine să iei în considerare toate elementele care pot influența fiecare selecție, în funcție de specificul ei. Dacă vrei să pariezi pe goluri, de exemplu, concentrează-te pe scorurile anterioare, pe absențele din compartimentele relevante și pe punctele forte/slabe din ofensivele și apărările celor două echipe.

 

Joacă acoperit

Micșorează pe cât posibil pericolul ca una dintre selecțiile de pe biletul zilei să fie necâștigătoare. Pariorii experimentați recomandă selecțiile cu rambursare de miză, precum handicapurile asiatice, Draw No Bet sau totalurile asiatice. Deși cotele sunt mai puțin ofertante, în pariurile sportive pașii „mărunți”, dar siguri, sunt de preferat în detrimentul asumării unor riscuri inutile.

 

Nu te lăcomi

Obiectivul unui parior responsabil este să aibă succes pe termen lung. De aceea, este bine să alegi un plan de joc construit pe bilete ale zilei cu cât mai puține selecții (maxim trei) și pe cote realiste. O cotă realistă trebuie să reflecte cu acuratețe probabilitatea de câștig, iar cotele mai mici de 1.25 nu fac cu siguranță parte din această categorie. De asemenea, ce e mai mult de 3.00 indică un risc foarte ridicat.

 

Învață din greșeli

Nu există parior care să nu greșească. Profesioniștii au fost, la rândul lor, începători care făceau greșeli ce acum li se par niște „copilării”. Diferența față de alți jucători este că ei au fost capabili să învețe din acele greșeli și să își perfecționeze algoritmul de care se folosesc pentru a aprecia cât mai exact șansele de reușită. O idee ar fi să ții un jurnal de pariuri în care să-ți notezi toate observațiile din timpul sezonului, iar în pauza competițională să încerci să tragi niște concluzii care să te ajute în alcătuirea biletului zilei.

DailyBusiness
Vortex polar în România! ANM anunță prognoza meteo până pe 9 decembrie 2024
Spynews
El este polițistul care a murit în Timiș. Flavius avea 21 de ani și a fost găsit fără suflare de un coleg
Bzi.ro
Fosta vedetă din România a ajuns fără dinți în gură! Cerșește în Anglia și își reneagă familia!
Fanatik.ro
Wizz Air, surpriză mare pentru români. Se vor putea bucura de acest lucru, la un preț mai mic de 3 euro
Capital.ro
Statul returnează banii. Decizie obligatorie în România. Cine primește banii înapoi de la Guvern
Playtech.ro
Fiica lui Adi Minune, gravidă la două luni de la divorț? Karmen, mesaj direct: „Lăsați-mă să fac ce vreau”
DailyBusiness
Se dau 44.000 de euro GRATIS. Ce dosar trebuie să depui
Adevarul
Semnul demenței care se vede când urci scările. Tendința care ar trebui să dea de gândit
wowbiz.ro
Ce a trăit Raluca Pastramă alături de Ibrahim Ibru! Motivul pentru care s-a căsătorit cu el, deși a știut de la început că face o greșeală: „M-am simțit dorită. Cu Pepe nu am simțit niciodată dragoste extraordinară”
Spynews
Mihaela Borcea, primele declarații despre cererea în căsătorie! Când are loc nunta și cum arată inelul pe care l-a primit de la Sorin
Spynews
Temperaturile extreme au făcut primele victime în România. Doi bărbați au murit de frig în Harghita
Evz.ro
Atacurile cibernetice sunt mai frecvente ca niciodată. Escrocii folosesc ingineria socială
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu Eugenie Bouchard. Cum a putut să apară îmbrăcată, mai mult dezbrăcată
kanald.ro
Un polițist din Timiș, în vârstă de doar 21 de ani, a decedat la serviciu. Tânărul a fost găsit inconștient în toaleta secției
Cancan.ro
Vedeta care a sărăcit după un mare scandal! Acum locuiește la o fermă unde crește capre și cultivă legume
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
Proprietarii de case din România sunt obligați. Trebuie neapărat să ceară personal
StirileBZI
De ce se aprinde becul roșu de la congelator: Care sunt cele mai frecvente cauze și ce poți face
Prosport.ro
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
stirilekanald.ro
VIDEO El este polițistul care a murit chiar în secție! Flavius avea doar 21 de ani. Care este cauza decesului: „Un om tânăr, muncitor, mereu dornic să înfrunte provocările”
substantial.ro
Noul mecanism de raportare în România vizează conținutul ilegitim de pe rețelele sociale
MediaFlux
Incineratorul Repsan Energy Oarja, închis de autorități după o descindere de proporții! Bomba ecologică a fost oprită și destructurată
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Time Out a numit cele mai neglijate destinații turistice din Europa de vizitat în 2025. Un oraș din România este pe locul 9