Surpriză uriaşă de la LIdl înainte de Sărbători. Oferta imbatabilă te va face mai îndrăgit ca Moş Crăciun acasă

Lidl va vinde săptămâna viitoare un televizor LED inteligent Samsung, la un preț avantajos. Şi Dedeman are o ofertă interesantă de gadgeturi de Crăciun.
Alina Costache
09 dec. 2022, 10:37
Surpriză uriaşă de la LIdl înainte de Sărbători. Oferta imbatabilă te va face mai îndrăgit ca Moş Crăciun acasă

Surpriză mare la Lidl.  Modelul care va ajunge în magazinele Lidl este Samsung 43AU7172, cu diagonala de 108 cm. Televizorul are display cu rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli) și vine cu suport pentru tehnologia HDR. Aceasta crește nivelul luminozității televizorului, oferind un spectru mai larg de culori și detalii, chiar și în scenele întunecate.

Televizorul include o tehnologie audio foarte interesantă, numită de Samsung Q-Symphony. Aceasta face ca difuzoarele încorporate, cu putere (RMS) de 20 W, să funcționeze chiar și atunci când există un soundbar compatibil conectat. Rezultă astfel un sunet mai puternic și un efect surround mai bun. Tot pe partea audio este disponibil suport pentru tehnologia Dolby Digital Plus.

Samsung 43AU7172 poate fi conectat cu ușurință wireless la telefoane, tablete și PC-uri. Modelul dispune, printre altele, de 3 porturi HDMI, un port USB și unul Ethernet. Pe partea wireless, avem conectivitate Wi-Fi (Wi-Fi 5) și Bluetooth (4.2)

Dispozitivul va ajunge în magazinele Lidl joi, 15 decembrie, la prețul de 1.500 de lei. La Altex, același model costă în acest moment 1.600 de lei, acesta fiind și prețul recomandat de producător pe site-ul său.

Ofertă imbatabilă la Lidl. Produsul util de Crăciun care bate orice concurenţă la preţ
3 dispozitive smart, inclusiv pentru Crăciun, disponibile la Dedeman cu preț bun

Dedeman are o ofertă bogată de dispozitive smart, care este actualizată aproape săptămânal. Am făcut o selecție cu trei produse din această categorie, disponibile chiar acum.

În magazinele companiei poate fi găsită instalație de pom smart, marca Hoff, cu 100 de LED-uri și lungime de 9,9 metri (plus cablu de alimentare de 3 metri). Culorile, timer-ul și modul de iluminare pot fi setate din aplicația dedicată Playlights. Produsul, cu putere de 12 W, costă 169 de lei și poate fi folosit inclusiv la exterior, deoarece beneficiază de certificare IP44. Asta înseamnă că rezistă la ninsori sau ploi ușoare.

LIDL România oferă GRATIS laptopuri, fotolii de masaj şi chiar un SUV Volvo XC 90 Ultimate. Va fi bătaie de mâine, oferta e limitată!
Totodată, un adaptor de priză smart Hoff Line, care permite pornirea / oprirea de la distanță a aparatelor electronice și electrocasnice, are prețul promoțional de 47,90 lei la Dedeman. Dispozitivul este compatibil cu asistenții vocali digitali Amazon Alexa și Google Assistant. Adaptorul are o putere nominală de 3.000 W și tensiune de ieșire de 16A.

Un televizor smart LED, modelul Hisense 50A6BG, cu diagonala de 127 de cm, este disponibil la Dedeman la prețul promoțional de 1.599 de lei. Modelul are rezoluție Ultra HD, suport pentru tehnologia Dolby Vision HDR și își poate ajusta automat imaginea în funcție de tipul de conținut redat.

Pe lângă telecomandă, televizorul poate fi controlat inclusiv prin intermediul aplicației VIDAA. La capitolul conectivitate, Hisense 50A6BG dispune de conexiuni Bluetooth, Wi-Fi (Dual-Band), HDMI și USB.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Meghan, atacată cu acid sau cu cuțitul, la Londra. Prințul Harry, scenariu incredibil
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Prăbușirea unui avion Su-34 în Volvograd și un elicopter Mi-28 în Kaluga au avut loc în acest weekend
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!