Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun. Ce beneficii îți aduc

Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun. Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, iar românii se pregătesc intens. În această perioadă, specialiștii vă recomandă să puneți în casă câteva plante, care îți vor aduce beneficii.
Alina Costache
24 dec. 2022, 18:32
Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun. Ce beneficii îți aduc
Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun

Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun. Toată lumea vrea sănătate, bani și iubire în anul ce vine. De aceea, în perioada sărbătorii de Crăciun e bine să cumpărați câteva plante care fac adevărate minuni. Potrivit specialiștilor în Feng-shui, acestea nu doar că vă echilibrează, ci vă ajută să atrageți bunăstarea și norocul.

Plantele pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun

Una dintre plantele despre care se știe din vechime că atrage abundența este Crăciunița, considerată simbol al purității. Culoarea ei specială, roșu aprins, aduce bogăție, fiind strâns legată de energia chi. De asemenea, în trecut a fost asociată cu puterea. Crăciunița trebuie așezată la intrarea în casă, lângă ușă. Doar așa vă va proteja de vibrațiile negative și va permite banilor să intre în casa voastră.

O plantă plină de magie e și holly, o plantă cu frunze verzi și fructe roșii. Anticii spuneau despre această plantă că are rolul de a alunga spiritele rele în orice casă s-ar afla. Pentru ca invidia, răul și energiile negative să nu pătrundă în case, așezați o coroniță la intrare. Această plantă vă aduce multă prosperitate.

Sub nici o formă nu uitați de prezența vâscului. Această minunată plantă este folosită din cele mai vechi timpuri ca parte a ritualurilor de purificare. Întrucât vâscul crește în vârful stejarilor, acesta se pune la înălțime în casă pentru a atrage energia banilor. Nu în ultimul rând, vâscul este planta mult iubită de îndrăgostiți. Tradiția spune că cine se va săruta sub vâsc de Crăciun va avea parte de bucurie și fericire și va rămâne împreună cu persoana iubită.

Citește și: Substanțele din bomboanele de Crăciun care îți pun sănătatea în pericol

Ingredientul cu care poți curăța bradul artificial de Crăciun

Cei care au ales un brad artificial se lovesc de regulă de o problemă, și anume cum să îl păstreze curat. Acesta are nevoie de o curățare specială înainte de a folosit, din nou, mai ales că în atâtea luni în care nu a fost folosit s-a depozitat praful.

În momentul în care păstrăm bradul artificial într-o cutie, acesta se va umple de praf.  Iată trucul ideal pentru a scpăpa de această problemă. Praful de pe el se va îndepărta cu ajutorul unui aspirator. Aparatul se ține la câțiva cm depărtare pentru a nu deteriora crengile.

O altă metodă utilă este să scuturi fiecare parte din brad, separat, așa vei lua câte o creangă din brad și vei îndepărta praful după ea. O metodă foarte utilă este sprayul pentru ștergerea ramurilor. Trebuie să începi din partea de sus a bradului și să pulverizeazi pe fiecare ramură. Mai apoi, cu ajutorul unei cârpe se șterge praful. Un sfat de care trebuie să ții cont este ca înainte de a-l orna, să fie uscat.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...