Cătălin Botezatu radiază de fericire! Creatorul de modă vorbește despre iubita sa: „Am pe cineva, sigur că am pe cineva!”VIDEO

Cătălin Botezatu a strălucit la un eveniment la care a fost prezent zilele trecute. Dincolo de ținuta impecabilă, creatorul de modă a afișat o atitudine încrezătoare și spune că este un om fericit, mai ales că are prietenii aproape. Mai mult, designerul nu a negat că are o iubită, însă vrea să o țină departe de lumina reflectoarelor.
Alina Costache
17 dec. 2022, 14:33
Cătălin Botezatu radiază de fericire! Creatorul de modă vorbește despre iubita sa:

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre viața sa profesională, dar și despre femeia care îl face fericit.

Celebrul creator de modă a vorbit și despre planurile pe care le are de Sărbători, dar și despre cum mimează oamenii fericirea în această perioadă.

Prezent la un eveniment monden, designerul a răspuns la cele mai incomode întrebări, în cadrul unui interviu oferit pentru Click!

Citiți și: Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre viaţa lui personală. „Trebuie sa renunţi la ceva!” VIDEO

Cătălin Botezatu: „Sigur că am pe cineva!”

Îmbrăcat la patru ace, Cătălin Botezatu a radiat și a avut o strălucire aparte, semn că este linișit și fericit. Designerul a recunoscut că are o iubită, însă momentan nu dorește să își facă publică relația.

„Am pe cineva, sigur că am pe cineva, dar nu vreau să fac publică relația. Nu vreau să o arunc în mizeria asta, în promiscuitatea asta socială. Am, există o listă de așteptare, iar uneori am mai multe chiar”, a mărturisit designerul.

Întrebat dacă este fericit, Cătălin a răspuns:

„Sunt un om cum vreau eu. Sunt cu voi, sunt fericit acum, pentru că sunt cu femei frumoase, cu voi, cu presa, cu Diana Baicu. Fericirea este efemeră. Fericirea nu este continuă, este meteorică, trebuie doar să guști din ea”, a spus el zâmbind.

Cătălin Botezatu desființează cuplurile de fațadă care mimează fericirea

Reporter Click: Nu-mi vine să cred că un bărbat ca tine e singur!

Cătălin Botezatu: Astea sunt stereotipuri, că, vai, ești singur de Crăciun, astea sunt niște porcării. Mai aud chestii de genul: vai, dacă ai avea pe cineva lângă tine Crăciun? Ce-i cu porcăria asta? E ceva care te deprimă mai tare. eu nu mă deprim, că eu n-am depresii.

Dar ce e cu ipocrizia asta? Sunt mulți și multe care au pe cineva lângă, dar care pot să se simtă oribil toată seara de Crăciun. El se îmbată ca un porc, ea se enervează sau vorbesc toată seara la telefon, ori se mai uită să vadă ce fac alea pe la Dubai. Apoi femeia spune: imbecilule, nu m-ai dus la Dubai, pe mine m-ai dus nu știu unde, asta este o ipocrizie.

De Crăciun nu trebuie să fii cu cineva. Poți să fii și singur. Dacă n-ai familie și copii asta nu înseamnă că nu ești fericit. Sau dacă nu ești fericit nu e din cauza faptului că n-ai familie și copii. Pe bune acum, terminați-vă cu prostiile astea. Cu Crăciunul ăsta, care a devenit un chici. Noi îl facem să fie un chici. E frumos să-l faci cu bradul tău, în stilul tău, pui în brad ce vrei tu, mănânci mămăliga, pui pe masă ce ai și ce vrei, nu contează. Hai să facem de Crăciun ce făceam de Crăciun pe vremuri”, a spus creatorul de modă.

Deși s-a iubit cu cele mai frumoase și dorite femei din România și nu numai, Cătălin a mărturisit recent că își mai dorește un copil, mai exact o fetiță.

„Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea”, a mărturisit celebrul designer.

Citiți și: Cum arată fericirea pentru Cătălin Botezatu. Designerul face declarații surprinzătoare: „Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze”

DailyBusiness
România nu poate trece la moneda euro! Declarațiile lui Mugur Isărescu
Spynews
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Bzi.ro
Este despărțirea anului în show-bizz-ul românesc! Cântărețul și-a găsit deja altă iubită!
Fanatik.ro
Șase zodii vor avea noroc din plin în plan financiar și cel mai mare succes profesional până la finalul anului. Balanțele sunt cele mai avantajate
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Șoferii obligați să oprească mașina. Nu pot conduce peste limită
Playtech.ro
Cum arăta în tinerețe Raed Arafat. Este de nerecunoscut, imaginile au surprins pe toată lumea
DailyBusiness
Adrian Câciu face promisiuni! Planul de reducere a deficitului, pe 7 ani, amânat!
Adevarul
Lipă, arătată cu degetul pentru scandalul din sportul românesc: „Ea a refuzat să plătească medaliații!“
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Fostul iubit al Flaviei Mihășan de la Neatza, în tandrețuri cu Amna! Imagini incendiare cu cei doi | FOTO
Spynews
Andreea Bostănică și-a cumpărat casă nouă de ziua ei de naștere. Imagini cu locuința visurilor ei / FOTO
Evz.ro
Se verifică pensiile. Mii de pensionari trebuie să dea bani înapoi
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri
Cancan.ro
Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit după 8 ani de relaţie ! Avem toate detaliile: ”Nu mai plânge când mă suni”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
O nouă taxă în România. O vor plăti toți la Primărie din 1 ianuarie. Se depune și declarație lunară
StirileBZI
Românii vor primi un salariu mai mare cu 12,5%! Ce condiții trebuie îndeplinite
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat
substantial.ro
Prințul William și Prințesa Kate, Întâlnire Emoționantă cu o Adolescentă Bolnavă de Cancer la Castelul Windsor
MediaFlux
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta