Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională. Ce ținute au purtat cei doi

Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională. Președintele României și soția sa au fost invitați de onoare la spectacolul excelent al Operei Naţionale Bucureşti, La Traviata.
Alina Costache
19 dec. 2022, 08:33
Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională. Ce ținute au purtat cei doi
Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională

Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională. De fiecare dată când cei doi apar în public, în special soția președintelui, ținutele lor sunt privite și analizate. În ultima vreme, Carmen Iohannis a fost criticată de unii designeri pentru felul în care s-a îmbrăcat la unele evenimente.

Citește și: Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Ce spune despre colaborarea cu Carmen Iohannis

Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională

De această dată, Carmen Iohannis a ales sa poarte un deux piecès din catifea de mătase semnat Andrea Tincu. Albastrul regal, forma elegantă a rochiei și tușeul catifelei sunt caracteristicile principale ale ținutei.

Sâmbăta seara, Prima Doamnă Carmen Iohannis și Președintele României, Excelenta Sa Domnul Klaus Iohannis , au fost invitați de onoare la spectactacolul excelent al Operei Nationale Bucuresti, La Traviata.

Prima Doamnă a ales sa poarte un deux piecès din catifea de matase semnat Andrea Tincu. Albastrul regal, forma eleganta a rochiei și tușeul catifelei sunt caracteristicile principale ale ținutei. O seară dedicată muzicii într-o lună magică, cea mai iubită dintre toate!„, este mesajul transmis de designerul Andreea Tincu, pe pagina sa de Facebook.

Am fost onorați să-l avem oaspete pe ES Klaus Iohannis, Președintele României, împreună cu d-na Carmen Iohannis, la spectacolul „Traviata”, de G. Verdi.

Președintele României ne-a felicitat atât pentru standardele artistice înalte ale colectivului artistic, cât și pentru implicarea Operei Naționale București în sporirea și difuzarea mesajelor umaniste ale artei„, a transmis Daniel Jinga, director general al Operei Naționale București.

Designerul lui Carmen Iohannis ne spune cum să ne îmbrăcăm de sărbători

Andreea Tincu, designerul care se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis, le-a dat doamnelor și domnișoarelor sfaturi importante privind hainele pe care să le îmbrace de Crăciun și Revelion. De asemenea, specialistul menționează și ce nu trebuie să lipsească anul acesta din garderoba unei femei.

Investiți într-o ținută pe care o mai puteți purta și la alte ocazii. Alegeți materiale care nu se șifonează, culori care vă luminează tenul și vă conferă o stare de bine, roșul fiind, cu siguranță, un Must Have. Nu recomand să testezi linii în care să nu vă simțiți confortabil. Un Da hotărât noutăților, atâta timp cât vă simțiți bine în ele. (…) Puloverul de cashmire, Eșarfa de mătase, cizmele Ugg”, a declarat designerul pentru Unica.ro.

Cât privește colaborarea cu soția președintelui Klaus Iohannis, designerul spune că discută cu aceasta întotdeauna înainte de a începe să creeze un model. “Prima Doamnă are un stil feminin minimalist, similar tuturor Primelor Doamne din întreaga lume.

Fiecare ținută are la bază un anumit cod vestimentar, uneori mai relaxat decât era in trecut, o cromatică stabilită de comun acord și anumite tipare, verificate în ani. Cum se implică soția președintelui în alegerea ținutelor? Prima Doamna este deschisa sugestiilor, cunoaște tendințele și discutăm în avans orice model”, mai spune specialistul.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din Europa în care se vorbește limba română la fel ca pe teritoriul țării noastre. Este limbă oficială și localnicii o folosesc în fiecare zi
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului din București care își plimba iubita decedată într-un căruț. Cum ar fi murit, de fapt, femeia: "Am lăsat-o vie..."
Spynews
Moarte suspectă în cartierul bogaților. Andrei Versace a fost găsit fără suflare într-un apartament din blocul milionarilor | VIDEO
Evz.ro
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING NEWS. Andrei Versace, găsit mort în casă. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, ultimele detalii
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Rusia Majorează Taxele de Import Pentru Produse Din „Țări Neprietenoase”
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'