Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă, fără să-și dea seama. Detaliul care i-a dat de gol

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc să devină părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să să experimenteze viața în trei.
Alina Costache
21 dec. 2022, 18:32
Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă, fără să-și dea seama. Detaliul care i-a dat de gol

Theo Rose a confirmat că este însărcinată, la doar câteva luni de relație cu regizorul și actorul Anghel Damian. Cei doi se pregătesc acum pentru venirea pe lume a bebelușului lor. Și, desigur, toată lumea e curioasă să afle sexul copilului, iar cântăreața le-a venit în ajutor curioșilor.

Copilul va veni pe lume în luna iunie a anului următor. Până atunci, însă, Theo Rose încearcă să mai renunțe la proiectele pe care le are pentru a fi mai atentă la sănătatea sa. Artista a mărturisit că Anghel Damian o ajută enorm cu toate cele necesare.

Recent, Theo Rose a lăsat să iasă la iveală un detaliu legat de sexul copilului, care a fost interpretat în fel și chip de internauți. A postat pe Tik Tok un video în care apărea ținând în mână un articol vestimentar pentru copii. Pe respectiva bluziță albă era scris mesajul „My Little Rose” (Micuțul meu trandafir), care, cel mai probabil vine de la numele de scenă Theo Rose. Internauții au observat, totuși, un detaliu important, și anume că scrisul de pe articolul vestimentar e într-o nuanță de roz, ceea ce i-a făcut să se gândească la faptul că cei doi vor avea o fetiță.

Citește și Prima reacție a lui Anghel Damian după ce a aflat că el și Theo Rose vor deveni părinți: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Nici Theo Rose, nici Anghel Damian nu au făcut declarații pe acest subiect până acum.

În trecut, însă Theo Rose spunea că are deja pregătit numele în cazul în care va fi băiat, iar dacă va fi fată are mai multe variante.

„ Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult’, a spus Theo Rose acum ceva timp, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian

S-au cunoscut pe platourile de filmare pentru serialul „Clanul”, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian au pus capăt relațiilor cu foștii parteneri în care erau implicați pentru a-și da o șansă. Amândoi au avut relații de lungă durată cu Alex Leonte, respectiv cu Lia Bugnar.

După doar câteva luni de relație, a apărut și vestea că Theo Rose a rămas însărcinată.

„Vă pup de la filmări! E adevărat, o să avem un nepoțel… sau o nepoată. Când iese vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a confirmat vestea sarcinii Theo Rose, cu umorul său caracteristic.

Citește și Theo Rose, dezvăluiri despre cel mai greu moment prin care a trecut: „Mă gândeam la cât de rău îmi e”

La scurt timp, a venit și Anghel Damian cu confirmarea veștii. Actorul a dezvăluit că e o bucurie uriașă pentru amândoi, dar că ar fi preferat să dea ei vestea la momentul potrivit.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian, potrivit protv.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!