Cât de interesați sunt românii de împrumuturi și când apelează la astfel de servicii?

Un credit poate fi de mare ajutor, atunci când dorești să duci la final anumite planuri, însă nu dispui de finanțele necesare. Un împrumut rapid poate oferi o mână de ajutor imediat, așa că din ce în ce mai mulți română se orientează către această variantă de finanțare.  
Alina Costache
22 dec. 2022, 15:05
Cât de interesați sunt românii de împrumuturi și când apelează la astfel de servicii?

Altfel spus, dificultățile economice îi fac pe românii de toate vârstele să apeleze tot mai mult la instituții financiar bancare sau nebancare. Nu doar persoanele adulții sau vârstnicii apelează la un astfel de ajutor, ci și tinerii. Cei din urmă par din tot mai interesați de opțiunea de împrumut pentru diverse cauze.

Cât de interesați sunt românii de credite?

Este important de cunoscut faptul că procentul tinerilor interesați de credite este mai mare decât cel al persoanele cu vârste de peste 60 de ani.

În plus, un alt fapt interesant este că anual sunt accesate tot mai multe împrumuturi, față de anii precedenți, conform BNR.

Cu alte cuvinte, oamenii găsesc ca fiind optimă soluția creditării în cazul unor anumitor nevoi.

Momentele în care românii apelează la credite

Consumatorii optează pentru împrumuturi în diverse situații. Acestea sunt:

⦁ Credit imobiliar

Costul unei locuințe este destul de piperat, așa că românii se împrumută de la bănci, pentru a putea avea o proprietate pe numele lor.   Acest tip de credit se numește imobiliar și este cel mai adesea luat în considerare de către persoanele de pe teritoriul României, care nu mai vor să cheltuiască banii pe chirie.

⦁ Credit de nevoi personale

Consumatorii optează pentru un credit de nevoi persoanele atunci când vor să-și renoveze casa sau când doresc să își schimbe mașina și au nevoie de finanțe suplimentare. Acest tip de credit are un anumit plafon și trebuie îndeplinite câteva condiții, precum vechimea la locul de muncă, pentru a putea fi acordat. Însă, dacă te încadrezi, poți beneficia de bani într-un timp scurt.

⦁ Credit rapid

Un împrumut rapid reprezintă de multe ori evitarea unor situații limită. De foarte multe ori se întâmplă să existe o nevoie urgentă de bani, așa că un astfel de împrumut reprezintă cea mai bună rezolvare. Oamenii apelează la ajutorul acestui tip de credit atunci când trebuie să rezolve o situație medicală ce nu poate suferi amânare, când găsesc oferte bune pentru vacanțe, pe care nu doresc să le rateze sau când apar situații neprevăzute, precum este defectarea autoturismului.

Toate aceste motive sunt eligibile pentru un astfel de credit, iar dacă apelezi la ajutorul Credius poți beneficia de suma dorită în doar câteva minute. Tot ceea ce trebuie să faci este să faci un selfie și să aștepți ca banii să intre în contul personal.

Cu alte cuvinte, totul este mult mai simplu cu ajutorul Credius, așa că ai toate motivele pentru care să apelezi la această instituție, de fiecare dată când ai nevoie rapid de bani.

În concluzie, există multe momente în care poți avea nevoie de un credit. Optează pentru această soluție, fiindcă este la îndemână și te poate scăpa de grijile și stresul provocat de finanțe, în cel mai scurt timp.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin care te ajută să ai oase sănătoase. Îl găsești ușor în comerț și e bombă de vitamine
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Strănuți sau tușești? NU vei mai avea voie în tren! Vei fi dat jos pe loc din vagon
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
CFR, nou regulament pentru călători. Personalul feroviar te poate da jos din tren imediat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul accidentului din Pantelimon: Piciorul fetiței de 7 ani nu a putut fi salvat din cauza complicațiilor
Capital.ro
Bani pentru FEMEILE din România. 4 septembrie, data limită la dosar. Mii de euro de persoană
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Roy Cooper și Gretchen Whitmer se retrag din cursa pentru vicepreședinția SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Cele mai bune glume la postarea lui Iohannis despre reușita lui Popovici!