Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale: ”Am discernământul să fac alegerile cele mai bune”

Andreea Bălan a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale, după divorțul de George Burcea.
Alina Costache
03 ian. 2023, 19:39
Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale: ”Am discernământul să fac alegerile cele mai bune”

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale. Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în anul 2019, la scurt timp după nuntă, însă procesul de divorț s-a finalizat în anul 2022.

Citește și Andreea Bălan a renunțat la inhibiții și și-a scos bustul la înaintare. Imagini incendiare postate pe internet – FOTO

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale

În tot acest timp, atât George Burcea, cât și Andreea Bălan, s-au luptat pentru custodia celor două fetițe, Ella Maya și Clara Maria. Însă judecătorii au decis ca custodia copiilor să fie una comună.

Recent, Andreea Bălan a dezvăluit care a fost motivul pentru care și-a dorit custodia exclusivă a fetițelor sale după divorț.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare.

Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect”, a declarat Andreea Bălan, pentru Viva.

Acum cele două fetițe locuiesc cu mama lor, iar tatăl le oferă lunar o pensie alimentară. Până să plece în SUA alături de noua sa partenera de viață, Viviana Sposub, George Burcea avea un program de vizită și petrecea foarte mult timp cu fetițele sale.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate”, a mai spus cântăreața.

Citește și FOTO: Andreea Bălan a întors toate privirile în Parlament: „Ce legi aș da!”. Ce a făcut sexy-cântăreața în instituția lui Ciolacu, Simion și Cîțu

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!