Soția regretatului Gheorghe Dinică, dezvăluiri emoționante la 13 ani de la moartea marelui actor: ”Mi-a fost foarte greu”

Gabriela Dinică, soția regretatului actor Gheorghe Dinică, a făcut mai multe dezvăluiri emoționante la 13 ani de la moartea marelui actor.
Alina Costache
12 ian. 2023, 12:07
Soția regretatului Gheorghe Dinică, dezvăluiri emoționante la 13 ani de la moartea marelui actor: ”Mi-a fost foarte greu”
Soția regretatului George Dinică, dezvăluiri emoționante la 13 ani de la moartea marelui actor

Soția regretatului Gheorghe Dinică, dezvăluiri emoționante la 13 ani de la moartea marelui actor. De-a lungul timpului, s-au vorbit foarte multe despre viața marelui actor unele lucruri erau adevărate, altele nu. Însă regretatul Gheorghe Dinică nu le-a dat atenție și s-a concentrat pe cariera sa.

Citește și Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani. Actorul era internat la Spitalul Elias din cauza problemelor cardiace

Soția regretatului Gheorghe Dinică, dezvăluiri emoționante la 13 ani de la moartea marelui actor

La 13 ani de la moartea regretatului actor, văduva sa a făcut mai multe dezvăluiri emoționante și a ținut să vină cu niște clarificări în ceea ce  privește unele speculații apărute la adresa lui.

Gabriela Dinică a dezvăluit că soțul său a intrat din prima la facultate și nu din a treia încercare, așa cum s-a afirmat în presă de-a lungul timpului. Mai mult, datorită acestui fapt, actorul a avut o bursă în valoare de 1000, care la acea vreme era cât două salarii minime în anii 50.

„Soțul meu a avut bursă republicană, în facultate. Două salarii minime erau atunci. Era un salariu 500 de lei și el avea bursă 1000 de lei. Și a fost bursier toți anii de facultate. Am citit, recent, că soțul meu a reușit la Teatru după ce a dat de trei ori. Și nu e adevărat. Lui i-a spus doamna Dina Cocea să dea la Teatru în anul acela, că o să ia clasa respectivă și a luat clasa lor. Și a luat examenul de admitere la Teatru din prima. Dar să spui că a dat de trei ori la facultate și nu a reușit, chiar m-am mirat… E prima dată când am citit asta”, a declarat Gabriela Dinică, pentru viva.ro.

Deși au trecut foarte mulți ani de la moartea lui Gheorghe Dinică, soția sa nu a reușit nici acum să se obișnuiască cu ideea că el nu mai este. Văduva lui Gheorghe Dinică a dezvăluit că sărbătorile sunt extrem de triste de 13 ani încoace, mai ales că atunci își serba ziua marele actor, însă se bucură în continuare de sprijinul familiei sale.

Cu această ocazie, soția lui Dinică a dezvăluit care erau mâncărurile preferate de marele actor.

„Nici nu prea îmi plac sarmalele, dar am mâncat de poftă două de la sora mea. Iar eu, în general nu mănânc carne. De când mă știu nu prea mi-a plăcut carnea. Mănânc câteodată, dar foarte rar. Consum pește, în general nu consum carne. El era cam ca mine. Îi plăcea peștele. Ton mânca foarte mult, bucată de ton proaspăt, nu din conserve. Și el prefera salate cu brânză multă. Sunt 13 ani de când a plecat. Să îl ierte Dumnezeu! Mi-a fost foarte greu. Sărbătorile le-am petrecut în familie. De Revelion am fost cu niște prieteni la un restaurant și uite așa au trecut. S-a mai bifat un an. Trece timpul foarte repede”, a mai declarat Gabriela Dinică.

Citește și Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano a dezvăluit abia acum: „Mi-a dat niște bani, dar eu i-am aruncat”

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Anunțul momentului pentru toți clienții Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. A devenit obligatoriu în România
Capital.ro
Se TAIE ajutoarele. Statul nu mai plătește niciun ban. Nu poți refuza scrisoarea
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Spaghetele perfecte pentru toată familia. Se pregătesc în timp record
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
VERDICT BĂSESCU. Nimeni nu credea că vom trăi momentul: N-a picat din cer
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat din Iași cercetat pentru muncă forțată a trei persoane cu dizabilități
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'