Cele 11 maşini ale fraţilor Tate puse sub sechestru, depozitate la marginea Capitalei . Anchetatorii au reuşit să identifice şi să pună sub sechestru, până în prezent, 11 maşini de lux şi mai multe imobile – case şi terenuri – deţinute de fraţii Tate în România. Lista autoturismelor de lux ridicate de DIICOT de la fraţii Tate cuprinde un Bugatti Chiron, care a fost evaluat la trei milioane de dolari, un Rolls Royce Wraith de 380.000 de dolari, două mașini marca Ferarri, care costă în jur de jumătate de milion de dolari, dar și un McLaren de aproape 400.000 de euro, precum și un Porsche GT Street de peste 300.000 de dolari.
Cele 11 autoturisme de lux au fost puse sub sechestru de către procurorii DIICOT pentru recuperarea prejudiciului din acest dosar. Sunt autoturisme achiziţionate de fraţii Tate încă din 2016, când cei doi fraţi au venit în România şi au făcut afaceri de milioane de euro. Procurorii au luat această decizie deoarece sunt şase persoane identificate ca victime care se vor constitui ca părţi civile şi vor solicita daune morale şi materiale. Bolizii de lux au fost luaţi cu platforma sunt depozitaţi pentru expertizare, în vederea stabilirii valorii reale. Fraţii Tate trebuie să facă dovada că au cumpărat maşinile cu bani curaţi şi nu cu cei din activităţi ilegale.
Citeşte şi: Averea fraţilor Tate rămâne sub sechestru. Lista maşinilor de lux ridicate de procurorii DIICOT
Andrew şi Tristan Tate sunt cercetaţi de DIICOT în stare de arest preventiv pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Conform DIICOT, cei doi britanici, împreună cu două femei, o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.
Anchetatorii mai susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi. Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie /concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda loverboy). Până în prezent au fost identificate şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul condus de cei doi fraţi britanici.