Tatăl criminalului din Bran rupe tăcerea: „Nu era agresiv băiatul meu. A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă, că nu poate să-i dea tratament”

Continuă cercetările la vila din Bran în care au fost găsiți morți doi soți, de 32 și 38 de ani. Criminalul este vărul victimei și a fost reținut, însă rudele au și o altă ipoteză care poate schimba cursul anchetei. Totodată, oamenii fac acuzații grave și la adresa polițiștilor care au așteptat opt ore la poarta criminalului, pentru că nu aveau mandat.
Alina Costache
17 ian. 2023, 17:10
Tatăl criminalului din Bran rupe tăcerea:

Mama pompierului a spus că tatăl criminalului ar fi și el complice la această crimă din Bran. Ar fi luat toporul și l-ar fi băgat în butoiul cu apă, iar tatăl individului ar fi știut planul diabolic făcut cu premeditare. Sunt acuzații extrem de grave.

„Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. Mama lui Nicu e o ticăloasă mare dacă spune că eu știam. E și fina mea și cumnată, dar e o ticăloasă de femeie dacă a spus că eu sunt complice. Așa să-mi ajute bunul Dumnezeu ca aici să încremenesc dacă eu am știut de treaba asta”

Întrebat ce a avut fiul său cu Nicu și cu Alexandra de i-a omorât, tatăl criminalului a spus că: „Ne-au făcut aici un șanț, ne-au rupt instalația de apă. N-am avut probleme, eu nu știu ce s-a putut întâmpla. Ce depresie să aibă băiatul meu? A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă și că nu poate să i se dea tratament. Nu era agresiv băiatul meu că eu am lucrat cu el și am stat cu el aici. Eu stau în pod acolo, eu habar n-am avut de el. Am crezut că e la serviciu”.

Citește și Mama pompierului ucis cu sălbăticie la Bran vine cu acuzații grave: ”Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul. Zice că doar cu cuțitul a dat. Atunci toporul plin de sânge cine l-a avut. Au pus toporul în butoi probabil ca să-l spele”

Mama lui Nicu a mai spus că, atunci când erau mai tineri, tatăl criminalului a amenințat-o că o omoară. „Doamne! Și ce a făcut? A făcut vreo plângere sau ceva dacă eu am amenințat-o? Ce nebună de femeie! Cum a putut să spună așa ceva? Ticăloasă! Așa ceva eu nu pot să-mi dau seama”, a spus tatăl presupusului criminal.

Nicu și Alexandra, uciși cu bestialitate în locuiunța lor din Bran. Au fost găsiți cu capetele zdrobite

Nicu și Alexandra au fost găsiți fără suflare în propria casă, în localitatea Șimon, comuna Bran. Colegii bărbatului, îngrijorați că nu a ajuns la muncă și nici nu răspundea la telefon, au luat legătura cu rudele. O cumnată a mers la locuința lor și i-a găsit cu capetele zdrobite. Un văr al bărbatului e principalul suspect, iar oamenii legii l-au prins. Motivul crimei ar fi o bucată de teren din cauza căreia aveau tot mai des conflicte în ultimul timp.

Nicu avea 38 de ani și era angajat la stația SMURD din Moieciu. Soția sa, Alexandra, avea 32 de ani și lucra ca asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Anul trecut făcuseră nuntă și aveau visuri mari. Voiau să se mute la Brașov și încercau să își cumpere un apartament.

Principalul suspect este chiar vărul bărbatului ucis, iar motivul acestei duble crime ar fi o bucată de teren din cauza căreia aceștia se certau.

Citește și Motivul incredibil al dublei crime din Bran. Ca în cazul Caracal, Poliţia a aşteptat jumătate de zi mandat de intrare peste criminal

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Nuggets de pui, un deliciu acasă. Marele secret al crustei crocante
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Avem subiectele care au picat la limba maghiară, la proba de azi de la Bacalaureat
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Aurora boreală filmată de astronauții de pe Stația Spațială Internațională
MediaFlux
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE din ROMÂNIA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!