Răsturnare de situaţie, ce se întâmplă cu divorţul dintre Georgiana Lobonţ şi Rareş: „Totul este bine, nu se desparte nimeni”

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează. Soțul interpretei de muzică populară a fost cel care a dorit separarea și a făcut primele declarații despre alegerea făcută. Ziua următoare, cei doi s-au afişat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Alina Costache
18 ian. 2023, 13:47
Răsturnare de situaţie, ce se întâmplă cu divorţul dintre Georgiana Lobonţ şi Rareş:

Georgiana Lobonţ a publicat pe rețelele de socializare fotografii din vacanța din Maldive alături de soțul ei, Rareș Ciciovan și copiii. Chiar dacă partenerul de viață al cântăreței a declarat pentru SpyNews.ro că va divorța, acum lucrurile dintre cei doi decurg bine și sunt mai fericiți ca niciodată. Iată imaginile care confirmă acest lucru!

Se mai despart Georgiana Lobonţ și Rareș Ciciovan? În urmă cu câteva zile, Georgiana Lobonț posta pe rețelele de socializare fotografii din vacanța în Maldive, unde era cu zâmbetul pe buze, alături de soțul ei. Acum, Rareș Ciciovan a anunțat că va divorța de mama copiilor lui. După 7 ani de căsnicie și doi copii, cei doi au ajuns la divorț. Soțul Georgianei Lobonț a confirmat despărțirea de cântăreață. Momentan, cei doi nu au depus actele de divorț, însă urmează să facă și acest pas.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț pentru Spynews.ro.

La doar o zi distanță de la marele anunț, făcut chiar de soțul artistei, o sursă apropiată a cuplului dezminte totul.

Georgiana Lobonț se distrează cu soțul în Maldive, deși acesta a anunțat că divorțează de ea

Cântăreața nu a făcut nicio declarație până la momentul actual, încercând să nu dea curs niciunei speculații. În schimb, un prieten de familie susține că cei doi nu divorțează și că totul este bine între ei.

„Totul este bine, nu se desparte nimeni. Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine !!!”, a scris Fane Bănățeanu, pe pagina de Facebook.

Cert este că cei doi sunt împreună în vacanță în Maldive și imaginile pe care artista le-a postat nu au nicio legătură cu realitatea. Se pare că lucrurile merg bine între ei, bucurându-se din plin de vacanță petrecută împreună și nu ai zice că cei doi sunt în punctul de a-și spune adio.

Citiți și: Primele declarații făcute de Rareș Ciciovan, după ce a anunțat divorțul de Georgiana Lobonț: „S-a terminat, e simplu! 

Georgiana Lobonț și partenerul ei au dat impresia că viața de cuplu este lipsită de neînțelegeri, având împreună și doi copii frumoși și sănătoși. Recent, deși cei doi împreună cu câțiva prieteni și copiii lor au fost plecați într-o vacanță exotică, a apărut o veste cu totul neașteptată despre relația lor de cuplu.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Regatul puțin cunoscut de la malurile Mării Negre. Nu multă lume îi știe povestea
Capital.ro
TAXA pe care șoferii sunt obligați să o plătească. Lovitură pentru românii până în 30 de ani
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
BEM APĂ OTRĂVITĂ! Lista localităților din România cu apă contaminată
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Mulți șoferi fac un gest periculos. E inutil și are legătură cu radarul
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Noul ordin de la Guvern. Legea se schimbă în toată România: Nu va exista toleranță
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Averea lui Donald Trump micșorată pe fondul scăderii acțiunilor Truth Social cu 800 de milioane de dolari
MediaFlux
Se PERMIT DROGURILE la volan! Prag pentru CONSUMUL de droguri, ca la ALCOOL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?