El este taximetristul care a impresionat o țară întreagă, după ce a transportat gratuit o femeie cu băiețelul la Urgențe

A fost găsit taximetristul care a impresionat o țară întreagă, după ce a transportat gratuit o femeie care trebuia să ajungă cu băiețelul la Unitatea de Primiri Urgențe. Bărbatul se numește Silvian Iulian Bucur, și este din București.
Alina Costache
18 ian. 2023, 20:47
El este taximetristul care a impresionat o țară întreagă, după ce a transportat gratuit o femeie cu băiețelul la Urgențe

Iulian Bucur este taximetristul care a ajutat o femeie să ajungă cu băiețelul la Unitatea de Primiri Urgențe. Gestul lui a impresionat o țară întreagă, mai ales că bărbatul nu i-a luat femeii niciun ban.

Povestea șoferului de taxi a devenit virală pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii au fost foarte impresionați de gestul pe fapta bună pe care a făcut pentru femeie și băiețelul ei. Inițial, știrea a apărut în presa locală din Cluj, acolo unde taximetriștii au încercat, în zadar, timp de trei zile, să dea de urma lui, pentru a-l premia pentru fapta sa.

Citiți și: Reacția unui taximetrist la apelul disperat al unei mame. „Am numai 16 lei, mă duceţi cu copilul la Urgenţe?”  

Adevărul despre povestea taximetristului care a ajutat o femeie să își ducă băiețul la Urgențe

 

Iulian Bucur a postat întreaga poveste în urmă cu un an și câteva luni, însă cazul s-a viralizat abia acum, pe grupurile de Facebook din Cluj.

Jurnaliștii de la știrileprotv.ro susțin că întâmplarea a avut de fapt loc în toamna anului 2021, în București, dar povestea a apărut abia acum, după ce s-a „rostogolit” întâmplător pe rețelele sociale, după ce ar fi fost repostată, zilele trecute, pe un grup de Facebook din Cluj. Așa se explică de ce toată lumea a crezut, inițial, că întâmplarea a avut loc la Cluj.

Într-o discuție cu corespondentul PRO TV Andreea Marinescu, el a povestit că a fost vorba de o cursă din cartierul bucureștean Pajura, până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Femeia chemase un taxi printr-o aplicație de profil, și se grăbea să ajungă la spital, după ce fiul ei se rănise la cap.

După confirmarea comenzii, femeia a luat legătura cu șoferul, căruia i-a mărturisit că nu are suficienți bani pentru cursă. Acesta s-a oferit să facă cursa gratuit, gândindu-se că în locul femeii “ar putea fi mama, soția, sau cineva apropiat care să fie în aceeași situație”.

Iulian Bucur s-a reîntâlnit cu femeia pe care a ajutat-o, chiar înainte de Crăciun: „Am credința că, dacă faci bine, bine găsești!”

Iulian Bucur spune că întâmplarea a făcut să o reîntâlnească pe femeie, chiar înainte de Crăciun, tot în taxi, când ea luase o cursă de la aeroport. Aceasta era împreună cu soțul său, care venise acasă din străinătate, acolo unde lucrează.

„Nu știa cum să-mi mulțumească din nou, pentru fapta pe care am făcut-o atunci. M-a recunoscut când a intrat în taxi. Era înainte de Crăciun, cu două sau trei zile. De data asta era cu soțul, care s-a întors din străinătate, de la muncă. Și îi auzeam cum vorbeau în spate, în șoaptă – ‘El e domnul care m-a dus’. M-am uitat puțin în oglida retrovizoare, îmi era puțin cunoscută, dar nu știam de unde. Dacă iau în fiecare zi zeci de clienți…”, a spus taximetristul.

Iulian Bucur spune că a postat pe Facebook fotografiile în care e redat dialogul dintre el și clientă, pentru a arăta că “nu toți taximetriștii sunt la fel”.

„Fiecare pădure are uscăturile ei. (…) Au fost foarte mulți care m-au felicitat, dar au fost și câțiva care n-au spus chiar ce trebuie, acolo. Am credința că, dacă faci bine, bine găsești”, a spus taximetristul.

Citiți și: Taximetriștii din Cluj îl caută pe șoferul care a ajutat o femeie să își ducă băiețelul la Urgențe. Ce recompensă i se oferă bărbatului

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ministrul Finanțelor neagă categoric creșterea taxelor în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!