Anamaria Prodan are prieteni imaginari. Cine este Enzo și ce discuții poartă: „Pisica mea imaginară”

Anamaria Prodan are prieteni imaginari. Impresara a postat un videoclip amuzant pe rețelele sociale, în care își prezintă, în glumă, pisica imaginară. Este un animal făcut din zăpadă, iar video-ul a devenit viral pe rețelele de socializare.
Alina Costache
26 ian. 2023, 23:45
Anamaria Prodan are prieteni imaginari. Cine este Enzo și ce discuții poartă:
Impresara a postat un videoclip amuzant pe rețelele sociale

Anamaria Prodan are prieteni imaginari. Vedeta a ajuns să facă tot felul de filmulețe pe Instagram și Tiktok, alături de tik-tokerul Valentin Caprariu. După ce în urmă cu câteva zile „a sărit” la bătaie în zăpadă, acum a anunțat că și-a făcut prieteni imaginari.

Citește și: Anamaria Prodan, „regina” luxului suprem, își face viața în Dubai! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, sărbătorită în club de cei mai bogați șeici

Anamaria Prodan are prieteni imaginari

Vedeta de 50 de ani s-a filmat pe balcon, la munte, în timp ce discută cu o pisică imaginară, făcută din zăpadă, pe care a numit-o Enzo. „Stau aici cu prietenii mei imaginari și vorbesc cu Enzo, pisica mea imaginară”, a spus Anamaria Prodan, pe Instagram.

După scandalul monstru cu Laurențiu Reghecampf din septembrie, când s-a bătut cu fostul ei soț în plină stradă, Anamaria Prodan a ajuns din nou să lovească un alt bărbat. De această dată însă, totul a fost în spirit de glumă. Impresara s-a „bătut” cu bulgări de zăpădă cu tik-toker-ul Valentin Caprariu. Impresara și-a luat rolul în serios și, ca totul să pară real, a „lovit” cu pumnii și picioarele. (Vezi AICI imaginile)

Anamaria Prodan, impresionată de ultimul gest al lui Alex Bodi

Afaceristul s-a despărțit de Ema Uta și a lăsat de înțeles că ar putea relua relația cu fosta lui soție, Iulia Sălăgean. „Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia.

Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema.(…) Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea.

Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, dacă nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot”, a spus Alex Bodi într-un live pe TikTok.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Critici din Rusia asupra ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!