Mihai Bobonete intervine în scandalul „Greenfield”: ”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie!”

Mihai Bobonete a transmis un mesaj către primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, asta după ce scandalul de Greenfield este departe de final, iar oamenii petrec ore întregi în trafic pentru a reuși să iasă din cartierul de lux construit în pădurea Băneasa.
Alina Costache
02 feb. 2023, 16:56
Mihai Bobonete intervine în scandalul

Mihai Bobonete a făcut un apel către Clotilde Armand. Actorul îi cere primarul Sectorului 1 să semneze hârtia pentru ridicarea barierei din pădurea Băneasa, din cauza căreia oamenii se plâng că sunt „sechestrați” în complexul de apartamente Greenfield din Băneasa.

Citiți și: Consilier local PNL la Sectorul 1 rupe tăcerea în scandalul „Greenfield”: „Armand e pierdută în peisaj, dă vina pe unii și pe alții. Doamna primar, lăsați certurile și crizele, hai să faceți treabă”

În fiecare dimineață se formează coloane de mașini, pentru că oamenii au acum doar o singură rută de acces, după ce drumul care trecea prin pădurea Băneasa şi făcea legătura între complex şi oraş a fost închis de către Romsilva.

Actorul a făcut o postare, astăzi, pe Facebook, acolo unde a scris un mesaj care a fost însoțit de o captură, care arată traficul infernal cu care se confruntă oamenii, în fiecare dimineață.

Mesajul lui Mihai Bobonete către Clotilde Armand

”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie că să nu ne mai rățoim la copilași dimineața când nici nu sunt dezmeticiți! Dați drumul la bariera aia din pădurea Băneasa căci se aude în buricul târgului că doar o semnătură ar fi și gata, ați preluat! Haideți că vă știu mare iubitoare de frumos și eu așa cred că ar fi Frumos!” a scris actorul Mihai Bobonete.

Zeci de oameni care locuiesc în complexul Greenfield au protestat, marți, în fața Primăriei Capitalei, unde și-au strigat nemulțumirea și s-au plâns că sunt izolați și nu au drumuri de acces în drumul către casă.

Mai exact, oamenii au cerut redeschiderea drumului forestier Vadul Moldovei din Pădurea Băneasa, după ce una dintre cele doar două căi de acces către București, a fost închisă la începutul acestui an.

După protestul de marți, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, le-a spus oamenilor că primarul general, Nicușor Dan, ar avea de fapt responsabilitatea pentru solicitările lor.

Recent, edilul Capitalei a criticat decizia reprezentanților Romsilva, privind închiderea accesului pentru mașini pe drumul forestier Vadul Moldovei.

„Am avut azi o discuție cu reprezentații locuitorilor din Greenfield și cu cei ai Direcției Silvice Ilfov (structura regională a Romsilva care cuprinde și pădurile din București) pe subiectul accesului în cartier.

Eu susțin în continuare menținerea pe o perioadă determinată (2 sau 3 ani) a drumului existent, fără asfaltări sau extinderi, timp în care dezvoltatorul să realizeze cele trei ieșiri promise din cartier înspre centură și DN1.

Direcția Silvică Ilfov nu susține soluția drumului provizoriu, insistând pe scoaterea definitivă a drumului din domeniul forestier. Voi solicita o întâlnire cu conducerea centrală a Romsilva”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Nicuşor Dan intervine în scandalul privind drumul de acces prin pădurea Băneasa în cartierul Greenfield: ”Locuitorii sunt victimele unui dezvoltator care s-a grăbit să facă blocuri fără să facă și drumuri”

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru un român care a mers în Turcia. Ce a ieșit dintr-o bucată de pâine în timp ce mânca la restaurantul hotelului: ”Bătaie de joc pe banii tăi”
Capital.ro
Crește vârsta de pensionare. Ordin la Ministerul Muncii: Nu pedepsim femeile
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Atenție! Se schimbă radical vremea în următoarele 4 săptămâni!
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Vama Niki din Macedonia, alternativă la Evzoni. Ce spun turiștii care au trecut pe acolo
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Pescobar va înnebuni! A fugit la Mykonos cu fostul iubit Mama copilului său l-a luat pe cameră pe 😮 😮 😮
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se schimbă complet BANII VECHI. Anunț categoric privind trecerea la Euro: Nu e pozitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Guvernul Federației Ruse alocă 220 de milioane de ruble pentru locuitorii regiunii Kursk afectați de incursiunea ucraineană
MediaFlux
RĂSTURNARE în ALEGERILE din SUA! ESTE OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!