Medvedev, un nou avertisment pentru Ucraina: „Livrarea tuturor tipurilor de armament pentru forțele ruse va creşte semnificativ în acest an. Vor provoca ucrainenilor o înfrângere zdrobitoare”

Dmitri Medvedev, fostul președinte al Rusiei, spune că livrarea tuturor tipurilor de armament pentru forțele ruse va crește semnificativ anul acesta, lucru care îi va ajuta pe soldații ruși să provoace Ucrainei "o înfrângere zdrobitoare".
Alina Costache
02 feb. 2023, 22:57
Medvedev, un nou avertisment pentru Ucraina:

Dmitri Medvedev, fostul președinte al Rusiei, spune că livrarea tuturor tipurilor de armament pentru forțele ruse va crește semnificativ anul acesta, lucru care îi va ajuta pe soldații ruși să provoace Ucrainei „o înfrângere zdrobitoare”.

Medvedev, un nou avertisment pentru Ucraina: „Livrarea tuturor tipurilor de armament pentru forțele ruse va creşte semnificativ în acest an. Vor provoca ucrainenilor o înfrângere zdrobitoare”

„Forţele noastre armate primesc cu regularitate noi livrări de mai multe tipuri de rachete. Livrarea tuturor tipurilor de armament va creşte semnificativ în 2023”, a scris Dmitri Medvedev pe rețelele sociale.

Citește și Reacția nervoasă a lui Putin după ajutorul primit de Ucraina: „Este incredibil, dar tancuri germane Leopard, cu cruci pe ele, ne amenință din nou!”

Potrivit analiștilor militari din mai multe capitale occidentale, armata rusă s-ar confrunta cu o criză de muniții și alte materiale militare, după ce la începutul războiului împotriva Ucrainei a lansat milioane de obuze și mii de rachete. Totuși, oficialii ruși au dat asigurări că au în continuare destule resurse pentru continuarea războiului.

Dmitri Medvedev, aflat într-o vizită la o fabrică de armament, a spus că noile livrări vor permite Rusiei „să provoace o înfrângere zdrobitoare neonaziştilor ucraineni care au fost alimentaţi cu arme” de statele occidentale.

Citește și Scandal de corupție în Ucraina. Fost șef din Guvern, prins cu 1 milion de dolari ascuns la saltea. Percheziții de amploare

SUA trimite Ucrainei rachete cu rază de acțiune de până la 150 de kilometri

Anunțul venit de la Washintgon că trimite Ucrainei rachete cu rază mai lungă de acțiune a adus speranță oficialilor de la Kiev.

Oficiali americani au transmis că un nou pachet de ajutor militar pentru Kiev, în valoare de circa 2,2 miliarde de dolari, va fi anunţat săptămâna aceasta şi va include pentru prima dată bombe cu diametru mic lansate de la sol (Ground Launched Small Diameter Bombs – GLSDB). Acestea suntrachete cu aripi rabatabile care planează către ţinte aflate la o distanţă de până la 150 de kilometri şi pot fi lansate cu lansatoarele multiple de rachete primite deja de Ucraina de la aliaţii săi occidentali.

Ucraina a cerut Statelor în special rachete ATACMS lansate cu lansatoarele HIMARS şi care au o rază de acţiune de circa 300 de kilometri, care ar permite armatei ucrainene să lovească ţinte ruseşti de asemenea în Crimeea şi pe teritoriul Rusiei.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image pe timp de caniculă. Orarul magazinelor pentru sâmbătă și duminică, 20 și 21 iulie, weekend cu temperaturi record
Capital.ro
VERDICT BĂSESCU. Nimeni nu credea că vom trăi momentul: N-a picat din cer
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Interzis pentru marea plăcere a românilor. Pericolul este uriaș
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Instanța din Malta va decide pe 31 iulie dacă Prințul Paul va fi extrădat în România
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'