Fulgy reacţionează după incidentul de pe aeroport. De ce a fost, de fapt, încătuşată Bia Khalifa: „Se întâmplă şi la case mai mari. O rezolv eu, staţi liniştiţi”

Fulgy și Bia Khalifa au fost ieri implicați într-un scandal uriaș la întoarcerea din vacanța petrecută la Milano. Tânăra a fost reţinută, bătută şi sechestrată, după cum ea însăşi mărturiseşte, de către un polițist de frontieră la scurt timp după aterizarea pe Aeroportul Otopeni.
Alina Costache
11 feb. 2023, 15:29
Fulgy reacţionează după incidentul de pe aeroport. De ce a fost, de fapt, încătuşată Bia Khalifa:

Se pare că vedeta OnlyFans ar fi avut un comportament neadecvat la adresa ofiţerilor de frontieră, acesta fiind motivul pentru care a fost reţinută. Poliţiştii i-au pus cătușele și i-au făcut proces verbal. Aceasta a fost reţinută pentru două ore şi amendată cu 4.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Fulgy reacţionează după incidentul de pe aeroport. De ce a fost Bia Khalifa încătuşată

Fulgy a încercat să-şi salveze iubita şi apelat numărul de urgență 112, pentru a reclama faptul că partenera lui a fost luată de polițiști și bătută! Poliția Transporturi Aeriene (PTA) a verificat informația și a constatat faptul că apelul a fost nejustificat. Prin urmare, fiul Clejanilor s-a ales și el cu o amendă pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă!

Citeste si Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy. Adevărul a ieșit la iveală: ”Eu am fost înțelegătoare”

După incident, fiul Clejanilor a susţinut că iubita lui nu a fost agresivă, inducând ideea că poliţiştii ar fi reţinut-o în mod nejustificat.

Bia nu era agitată, veneam de la Milano. Eu nu stau să dau explicaţii la presă, o rezolv eu, staţi liniştiţi. E Bia bine, e cu mine, asta e, se mai întâmplă şi la case mai mari. Dar e ok”, a transmis Fulgy într-un clip scurt postat pe TikTok.

@mrmoft #foryou #fy #fulgy #moft #mrmoft ♬ sunet original – mrmoft

Bia Khalifa acuză poliţiştii că au agresat-o

Ulterior, Bia Khalifa a apărut pe internet cu fața tumefiată, acuzând faptul că a fost abuzată de poliţiştii de frontieră.

M-au târât într-o cameră, m-au tras, şi acolo m-au pipăit, m-au bătut, m-au aruncat pe o canapea. Am cerut apă, nu mi-au dat apă în tot timpul în care m-au bătut şi m-au aruncat pe jos. Am fost bătută, torturată, mi s-a luat telefonul, am fost privată de libertate şi atinsă.

Nu am făcut nimic, nu m-am agitat. Nu aţi fi vrut să fiţi în locul meu, să vreţi să vorbiţi cu familia. E toată familia mea disperată. Omul a sărit pe mine, m-a bătut, eram şocată, nu ştiam ce se întâmplă şi m-a încătuşat. Fulgy încă era la rând. Poliţistul m-a bătut între timp. Fulgy a reuşit să filmeze doar partea în care ei mă aruncau pe jos, mă ridicau. Eu ziceam doar Au pentru că îmi strângeau cătuşele alea din ce în ce mai tare„, a povestit Bia Khalifa pe TikTok.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce să pui în făină când faci șnițele ca să iasă gustoase și pufoase. Ingredientul secret pe care puține gospodine îl folosesc
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
Playtech.ro
Pensia incredibilă pe care o primește Traian Băsescu. Fostul președinte al României încasează mai puțini bani decât ar fi crezut românii
DailyBusiness
CREȘTE prețul apei calde cu 50%. Cum motivează autoritățile decizia
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Cutremur în UE. Sfidarea supremă a Ungariei. Nimeni nu va accepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Pagina de internet a Băncii Centrale a Rusiei blocată de un atac cibernetic ucrainean
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!