Valentine’s Day 2023. Cele mai frumoase mesaje cu care îți poți „da pe spate” partenerul de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day este un prilej așteptat de foarte multă lume pentru a-și surprinde pesoana iubită. Fie că vorbim de cadoul potrivit, de activitatea inedită sau de mesajul perfect, suntem în căutarea metodelor prin care să ne impresonăm partenerul.
Alina Costache
13 feb. 2023, 18:34
Valentine's Day 2023. Cele mai frumoase mesaje cu care îți poți „da pe spate” partenerul de Ziua Îndrăgostiților
Valentine's Day 2023

Valentine’s Day 2023. În fiecare an, luna februarie este dedicată iubirii, ca un preambul pentru luna martie, luna în care ne arătăm iubirea și recunoștința pentru femeile din viața noastră. Ziua Îndrăgostiților este un eveniment extrem de important pentru foarte multe cupluri de toate vârstele. Cu toții încercăm să găsim metoda potrivită prin care să ne impresionăm partenerul de viață și prin care să îi arătăm cât de importantă pentru noi. Foarte multă lume subestimează puterea unui mesaj de dragoste primit de Valentine’s Day. Cuvintele au o putere enormă și pot ajunge la cu ușurință direct în sufletul persoanei iubite.

Citește și: Horoscop 14 februarie 2023. Ce zodii vor simţi fiorii dragostei de Valentine’s Day

Toate cuplurile din lume își arată afecțiunea și dragostea pe care și-o poartă. În plus, își trimit mesaje de dragoste de Valentine’s Day 2023. Se speculează că cel mai vechi mesaj trimis de Valentine’s Day a fost în 1477, în limba engleză.

Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day

Mesaje frumoase de Valentine’s Day 2023 pentru iubită

  • „Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”
  • „Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”
  • „Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor”
  • „De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!”
  • „Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra stralucitor şi plin de viață, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.”
  • „Există patru etape către fericire: 1. eu, 2. tu 3. inimile noastre 4. noi doi împreună.”
  • „Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis”.
  • „Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!” „Fiind departe de mine, pun sub îndoială ca oxigenul este mai necesar pentru viaţă decât prezenţa ta…”
  • „Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toata dragostea din lume. Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!”
  • „Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine”
  • „Te iubesc astăzi, mâine şi pentru totdeauna, te iubesc la infinit! Eşti lumina care-mi luminează fiecare zi, eşti persoana care-mi completează viaţa şi nu-mi pot imagina viaţa fără tine.”
  • „Dragostea mea pentru tine este atât de profundă, că nu poate fi măsurată de niciun metru. De Valentine’s Day, vreau să știi că te iubesc infinit și că fericirea mea vine din dragostea pe care o simt pentru tine.”

Declarații de iubire de Valentine’s Day 2023 pentru iubit

  • „Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”
  • „Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.”
  • „Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!”
  • „Ce însemni tu pentru mine nu se poate traduce în flori, bomboane, sau ursuleţi de pluş. Fiecare floare îmi aminteşte de tine. Fiecare bomboană pare amară în comparaţie cu tine şi fiecare ursuleţ de pluş pare aspru în comparaţie cu îmbrăţişarea ta. Te iubesc, iubirea mea!”
  • „Nu vreau să salvezi lumea pentru mine. Vreau doar să mă ţii de mână când totul se sfârşeşte”.
  • „Te iubesc fără să mă gândesc la niciun alt gând și mă simt norocoasă că pot să am parte de o dragoste atât de puternică. Acest sentiment de iubire înseamnă că pot să respir adânc și să mă bucur de viață. De Valentine’s Day, vreau să știi că ești cel mai important lucru pentru mine.”
  • „Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.”
  • „Dragul meu, tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”

Mesaje de Valentine’s Day pentru soție

  • „Te iubesc pentru cine ești și pentru tot ceea ce faci în fiecare zi pentru mine. La multi ani de Valentines Day!”
  • „Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc!”
  • „Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!”
  • „Sărută-mă şi vei vedea stelele. Iubeşte-mă şi ţi le voi da….”
  • „Eşti primul meu gand înainte de a ma trezi şi ultimul meu gand înainte de a adormi. Voiam să ştii că te iubesc enorm”
  • „Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, esti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos. Te iubesc, iubita mea!”
  • „Dragostea mea, eşti persoana cea mai importantă din viaţa mea și îmi doresc ca Valentine’s Day să fie o zi în care să te simţi iubită și în siguranţă. Te iubesc și îmi doresc ca această zi să fie plină de iubire și fericire.”
  • „Te iubesc mai mult decât poate fi exprimat prin cuvinte. Eşti cea mai importantă persoană din viaţa mea și îmi doresc să petrec fiecare clipă alături de tine. Te voi iubi mereu și îţi voi fi alături în fiecare pas al vieții tale.”

Mesaje de Valentine’s Day pentru soț

  • „Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…”
  • „Acum că Ziua Îndrăgostiţilor se apropie şi parcă atmosfera se schimba, devine mai plină de iubire şi de înţelegere, stau să mă gândesc la zilele de Sfântul Valentin petrecute împreună cu tine. Poate nu am avut mereu inspiraţie să-ţi iau cadoul pe care îl voiai, dar anul acesta l-am găsit. Sper să-ţi placă şi să-ţi fie drag, pentru ca în el am închis o parte din inima mea, o mărturie a dragostei imense pe care ţi-o port şi care pare să se întregească în fiecare zi. În el se află lucrurile pe care aş vrea să ţi le spun în fiecare zi şi parcă nu reuşesc. Vreau să ştii că te iubesc şi că eşti o inspiraţie pentru mine: mă inspiri să fiu o persoană mai bună în fiecare zi.”
  • „Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”
  • „Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!”
  • „Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îti mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.”

Citește și: Filme de văzut cu persoana iubită sau cu prietenii de Valentine’s Day. Iată cele mai potrivite producții pentru o astfel de zi

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Soldați ruși, în disperare, se adresează direct lui Vladimir Putin
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'