Povestea impresionantă a mamei eroine. O femeie care avea deja șapte copii a născut cvadrupleți perfect sănătoși. ”Noi ne aşteptam la cel de-al optulea copil”

O femeie din Polonia care avea deja şapte copii acasă a născut cvadrupleți perfect sănătoși. Nou-născuţii, trei fete şi doi băieţi, se vor numi Arianna Daisy, Charles Patrick, Elizabeth May, Evangeline Rose şi Henry James.
Alina Costache
14 feb. 2023, 19:52
Povestea impresionantă a mamei eroine. O femeie care avea deja șapte copii a născut cvadrupleți perfect sănătoși. ”Noi ne aşteptam la cel de-al optulea copil”
Povestea impresionantă a mamei eroine. O femeie care avea deja șapte copii a născut cvadrupleți perfect sănătoși

Povestea impresionantă a mamei eroine. O femeie care avea deja șapte copii a născut cvadrupleți perfect sănătoși. Bebeluşii s-au născut prin cezariană la vârsta de 29 de săptămâni şi necesită asistenţă respiratorie.

Citește și Bianca Drăgușanu are probleme cu poliția chiar de Valentine’s Day! Cum a scăpat blonda de o amendă uriașă

Povestea impresionantă a mamei eroine. O femeie care avea deja șapte copii a născut cvadrupleți perfect sănătoși

Mama cvadrupleților se numește Dominika Clarke și are acasă încă şapte copii cu vârste cuprinse între 10 luni şi 12 ani.

Deși se aștepta ca să aducă pe lume cel de al optulea copil, aceasta a născut duminică cvintupleţi, într-un spital din Cracovia, un oraş din sudul Poloniei.

„Noi ne aşteptam la cel de-al optulea copil, dar s-a dovedit că au fost mult mai mulţi”, a declarat mama eroină care în tot acest timp s-a buvcurat de susținerea soţului ei Vince, care este cetăţean britanic.

Cvadrupleții s-au născut prin cezariană la vârsta de 29 de săptămâni şi în prezent ei au nevoie de  asistenţă respiratorie.

„Sperăm să ajungem cu bine la momentul fericit ocazionat de plecarea lor din spital”, a declarat Ryszard Lauterbach, şeful secţiei de neonatologie din cadrul Spitalului din Cracovia.

Nou-născuţii, trei fete şi doi băieţi, se vor numi Arianna Daisy, Charles Patrick, Elizabeth May, Evangeline Rose şi Henry James.

Dominika Clarke spune că sarcina ei a fost un adevărat miracol și asta pentru că specialiștii de la spitalul polonez spun că şansele de a concepe cvintupleţi sunt de 1 la 52 de milioane.

„Ca matematiciană, îmi plac statisticile .de acest tip. Era mai probabil să câştigăm la loterie decât să avem o mulţime atât de mare de bebeluşi”, a mai spus Dominika Clarke.

Georgiana Văcaru, mama-eroină a României

La 44 de ani, Georgiana Văcaru are 20 de copii. Primul copil l-a avut la 19 ani. Acum, este bărbat în toată firea şi are propriii copii. Apoi, femeia a rămas gravidă aproape anual, ultimul bebeuş al familiei venind pe lume la începutul anului 2020, chiar înainte de pandemie.

Georgiana Văcaru locuiește în comuna Stoeneşti, satul Coteneşti din Argeș și este foarte mândră de familia pe care o are. Nu se plânge de greutăţi, se descurcă cu toate, deşi recunoaşte că este la limită. Principalul venit al familiei sunt alocaţiile copiilor. Tatăl pleacă de două ori pe an la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, lucrând o lună, două, ca să mai câștige bani să îşi întreţină familia.

„Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite. Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege câți vrea”, a spus tatăl celor 20 de copii la Muscel TV.

Femeia a dezvăluit că îi învață pe copii de mici cum să se organizeze și fiecare face în gospodărie treburile pe care i le permite vârsta. Familia locuiește într-o casă cu opt camere, unde există paturi suprapuse. Din cei 20 de copii, cinci au plecat deja la casele lor şi îşi câştigă propriii bani.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui. Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a spus mama copiilor.

Citește și Scandal uriaş în Generaţia de Aur! Gică Hagi, desfiinţat de un fost coleg: „Îl bag la… și restul. El a fost în lot la Real Madrid şi Barcelona!”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Ungurii vor Ținutul Secuiesc. Ungaria a pregătit lovitura în inima României. Există dovezi clare
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răspunsul viral oferit de o asiatică în momentul în care a fost întrebată dacă a mâncat câini sau pisici: „Soțul meu a găsit doi pisoi”. Videoclipul a stârnit numeroase reacții în mediul online
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Gabriel Resources solicită anularea deciziei ICSID care favorizează România în dosarul Roșia Montană
MediaFlux
RUSIA vrea să DISTRUGĂ România! AMENINȚĂ Bucureștiul cu RACHETE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'