Cristina Bâtlan, de la agonie la extaz! Bebeluşul pe care l-a născut cu o greutate de 815 grame a supravieţuit, deşi medicii au refuzat să-i dea o şansă la viaţă: „Pe externare scria avort”

În urmă cu 19 ani, afacerista Cristina Bâtlan se pregătea să devină mamă pentru prima dată. Bucuria noului statut, acela de mamă, avea să-i fie umbrită de o întâmplare care i-a marcat întreaga existenţă. Fiul ei avea la naştere 815 grame, cântărea mult prea puţin chiar şi pentru un prematur, aşa că medicii au decis să nu-l bage în incubator şi să declare avort.
Alina Costache
15 feb. 2023, 13:33
Cristina Bâtlan, de la agonie la extaz! Bebeluşul pe care l-a născut cu o greutate de 815 grame a supravieţuit, deşi medicii au refuzat să-i dea o şansă la viaţă:

Cristina Bâtlan a dezvăluit, în noua ediție „Șef sub acoperire” de la PRO TV, cumpăna prin care a trecut în urmă cu aproape două decenii. Ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai mare bucurie din viaţa ei era pe cale să se transforme într-un coşmar. A născut un băieţel, acesta fiind un prematur de gradul 4. În această categorie intră bebeluşii care la naştere cântăresc sub 1 kg şi au cele mai mici şanse de supravieţuire. Aşa că medicii au decis să nu-i acorde nicio șansă micuțului şi nu au vrut să-l bage la incubator. La insistenţele soţului de la acel moment al Cristinei, medicii s-au înduplecat să-i dea micuţului o şansă.

În momentul în care Adi s-a născut, Roberto (n.red. fostul soţ al Cristinei), a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator”, a povestit Cristina Bâtlan la „Şef sub acoperire„.

Fondatoarea Musette își vedea copilul superb, deşi acesta era a propriu o mână de om.

Cristina Bâtlan şi-a văzut copilul după trei zile de când l-a născut

La trei zile, după ce au scris pe externarea Cristinei că a suferit un avort, medicii au declarat bebeluşul viu.

Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Mi se părea superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb”, a mai spus ea.

Citeste si Cătălin Botezatu reacţionează după ce Cristina Bâtlan a dezvăluit că îi este dator: „Fără niciun fel de ipocrizie spun asta”

Următorul pas greu cu micuţul Adi a fost să îl opereze la ochi, o misiune periculoasă şi extrem de delicată, dat fiind faptul că acesta era prematur.

L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operaţie am contactat peste 90 de doctori. Din păcate, cei mai buni fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Până la urmă, am găsit un medic în România, care l-a operat şi a făcut o treabă extraordinară. Acum, Adi este perfect. A recuperat tot! Este perfect din punct şi din punct de vedere locomotor şi din punct de vedere cerebral”, adaugă femeia de afaceri.

Citeste si Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie. Milionara de la „Imperiul Leilor” rupe tăcerea: „M-a minţit, dar am fost la nunta lui!” VIDEO

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Singurele 4 zodii care vor avea noroc în dragoste până la final de iulie 2024. Cupidon e de partea lor
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Marcel Ciolacu, promisiune pentru 1,1 milioane de români! Se va întâmpla până la final de 2024!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un îndrăgit actor a murit subit la nici 30 de ani. Cauza decesului
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Precizări Poliția Română: Clarificări asupra ordonanței antidrog pentru șoferi
MediaFlux
CONTROALE MAJORE în TRAFIC! E PRĂPĂD
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!