Armin Nicoară, traumatizat de cutremurele de zilele trecute: „M-a luat cu tremurat, iar Claudia a avut atacuri de panică”

Armin Nicoară, traumatizat de cutremurele de zilele trecute. Artistul susține că s-a speriat foarte tare, iar soția lui, Claudia Puican, a suferit mai multe atacuri de panică, după ce zilele trecute a avut loc o înlănțuire de seisme.
Alina Costache
16 feb. 2023, 08:33
Armin Nicoară, traumatizat de cutremurele de zilele trecute:

Armin Nicoară, traumatizat de cutremurele de zilele trecute. După dezastrul din Turcia și Siria, multă lume este panicată. Artistul a mărturisit că se afla la Timișoara la începutul acestei săptămână, așa că a resimțit din plin efectele seismelor. Saxofonistul recunoaște că a fost curprins de panică și s-a îngrijorat pentru sănătatea soției sale, care s-a speriat și a suferit mai multe atacuri de panică.

Citește și: Armin Nicoară a izbucnit în plâns la TV. Tatăl lui a reacţionat după ce a fost acuzat că l-a traumatizat pe artist: „Toate au fost glume”

Armin Nicoară, traumatizat de cutremurele de zilele trecute

Trebuie să vă spun că nu mă împac deloc cu cutremurele. Asta dacă există vreun om pe acest pământ care să se împace cu așa ceva! Noi, eu și soția mea, Claudia (Puican – n.r.), tocmai revenisem acasă, luni, după concertele avute recent în Spania. Locuim la etajul șase într-un bloc înalt din Timișoara, așa că simțim cam tot în materie de cutremure.

Luni, când a avut loc primul cutremur, mai mult am fost uimiți de ce ni se întâmplă. Nu am intrat nici măcar la bănuieli. Dar, marți, lucrurile s-au schimbat radical. Cutremurul acela ne-a zguduit serios. Ne-a zgâlțâit bine de tot! Claudia, săraca, a avut atacuri de panică. Și pe mine m-a luat cu tremurat, chiar dacă am încercat să-mi țin cumpătul. Când să cobori de la etajul șase în plin cutremur?! Însă nu ne-a mai ars de nimic, nici de ‘Ziua Îndrăgostiților’, nici de bomboane, de nimic!”, a susținut acesta, potrivit playtech.ro.

În urmă cu câțiva ani, Armin Nicoară a fost afectat de un cutremur puternic, pe vremea când se afla în turneu în SUA. „Nu e primul cutremur pe care-l trăiesc din plin. Și de care m-am speriat! Cel mai grozav dintre toate l-am întâlnit în Statele Unite. De ăla m-am speriat până acum cel mai tare! Cu câțiva ani în urmă mă aflam în turneu, la Los Angeles. Și deodată s-a pornit dansul.

Eram la hotel, parcă la etajul al treilea, dar nu-l voi uita niciodată. Atunci am luat-o la fugă din cameră. Bine, eram și mai tânăr și nu știam că nu așa se procedează. Dar mai stai să gândești în asemenea clipe? Au existat apoi și niște replici foarte serioase. Una dintre ele m-a surprins pe stradă, în plină aglomerație și tot am înțeles că se cutremură pământul cu mine‘, a aăugat saxofonistul.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Orașul din România care a pregătit deja cea mai frumoasă piață de Crăciun. Vrea să atragă turiști din țară și din toată lumea, are un concept unic, iar intrarea va fi liberă
Capital.ro
Doliu şi durere în Biserica Ortodoxă Română. Patriarhul DANIEL...
Playtech.ro
O familie a găsit o baltă cu apă verde în mijlocul deșertului din Iudeea. Au decis să intre în ea și ce a urmat a...
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
O nouă formă de hoție îi vizează pe turiștii români într-un oraș european aflat la mare căutare. „Nu vă lăsați, fotografiați tot”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Daniel Pancu, un trecut aventuros în fotbal. Abandonat de Lucescu la Londra, bătut la băută de Tamaș, fan al lui Kadîrov
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Cancan.ro
Singura stațiune exotică din România. Seamănă izbitor cu Maldive sau Bora Bora
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
O celebră bancă a fost închisă. Toate conturile au fost blocate. Cum se vor returna banii
StirileBZI
Această băutură te lasă fără permisul de conducere! Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Kelemen Hunor despre viitoarea guvernare: „Unul dintre PSD sau PNL trebuie să fie în opoziție”
MediaFlux
Dobrogea a fost ȚINTA unui ATAC AERIAN! Au intervenit avioanele de luptă!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Depresia nu mai este boala secolului. Care e afecțiunea ce lovește tot mai puternic