Cum se înțeleg acum Lia Bugnar și Anghel Damian, la mai multe luni de la despărțire. Actrița aruncă bomba: „Nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu”

Despărțirile sunt mereu dificile, indiferent de motivele care stau la bază. Pentru Lia Bugnar și pentru Anghel Damian lucrurile sunt cu atât mai dificile cu cât cei doi sunt nevoiți să petreacă extrem de mult timp împreună pe platourile de filmare. Cum se înțeleg cei doi în prezent, când actorul urmează să devină părinte alături de femeia pentru care a părăsit-o pe Lia?
Alina Costache
16 feb. 2023, 17:27
Cum se înțeleg acum Lia Bugnar și Anghel Damian, la mai multe luni de la despărțire. Actrița aruncă bomba: „Nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu”
anghel damian - Lia Buanar-Theo Rose

Timp de 8 ani de zile Lia Bugnar și Anghel Damian au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din filmul și teatrul românesc. Cei doi au colaborat armonios și în plan profesional, dar au reușit să păstreze discreția cu privire la viața lor personală. Cu toate acestea, în vara anului 2022 actorii au luat decizia de a porni pe drumuri separate. Cel mai probabil motivul care a stat la baza despărțirii celor doi a fost legătura puternică dintre Theo Rose și Anghel Damian. La scurt timp după despărțirea de Lia Bugnar, cei doi au devenit un cuplu oficial, iar Theo Rose așteaptă deja primul copil cu actorul.

Citește și: Anghel Damian o laudă pe Lia Bugnar. Declarația care o va înfuria pe Theo Rose: „Este extraordinară, dă viață prin cuvinte”

În general despărțirile nu sunt ușoare, iar în cazul de față lucrurile par cât se poate de complicate. Lia Bugnar și Anghel Damian sunt nevoiți să se vadă zilnic, ba chiar să colaboreze unul cu celălalt pentru serialul la care lucrează în prezent. Scenarista a povestit cum stau lucrurile acum între ei și care este tipul de relație pe care o au.

Cei doi au reușit să fie profesioniști și să nu lase problemele personale și resentimentele să creeze probleme pe platourile de filmare. Cei doi reușesc să își ducă treaba la bun sfârșit și chiar să se înțeleagă bine. Cu toate că nu a trecut extrem de mult timp de la despărțire, cei doi nu mai țin cont de trecut și încearcă să fie cât se poate de productivi.

„Ce face Anghel este că el creează scheletul, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu. Tot ce scot personajele pe gură, pe ecran e din mintea mea bolnavă. Dar lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile”, a declarat Lia Bugnar, potrivit ego.ro.

Anghel Damian e pregătit să fie tătic

Anghel Damian nu a pierdut foarte mult timp după despărțirea de Lia Bugnar, cucerind-o rapid pe Theo Rose cu care a început o relație. Cei doi par extrem de fericiți, cu atât mai mult că urmează să devină părinți în curând. Actorul este extrem de entuziasmat să își cunoască bebelușul și este de părere că rolul de tată i se va potrivi mânușă.

„Cea mai plăcută surpriză a fost vestea că voi fi tată. Este o veste care îți schimbă viața, n-ai cum să înțelegi pe deplin în acest moment tot ce se întâmplă. Sunt foarte multe stări, emoții și îți zic sincer că pe mine parcă m-a paralizat. Am rămas într-o stare cu un zâmbet lung și cu o reacție foarte puternică în mine. Nu prea știi cum să te exprimi când primești o asemenea veste. Sunt extrem de fericit. E ceva ce îmi doream în adâncul sufletul meu să se întâmple. A venit într-un moment foarte potrivit în care sunt perfect așezat în mine pentru treaba asta. Și acum aștept să primesc această necunoscută pentru că oricât de mult încerci să te informezi, să te pregătești pentru treaba asta, până când nu se întâmplă și nu îți vezi pentru prima dată copilul, nu știi. Vreau să îl învăț să caute fericirea”, a declarat Anghel Damian în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Theo Rose șterge pe jos cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația cu Anghel Damian e sortită eșecului: ”Eu aș fi băgat înjurături”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!