Horoscopul runelor 20-26 februarie. Mihai Voropchievici a dezvăluit cine sunt favorizații săptămânii

Horoscopul runelor 20- 26 februarie. Astrologul Mihai Voropchievici ne dezvăluie care este mesajul runelor pentru următoarea săptămână! Taurii sunt favoriții săptămânii, câștigă pe toate planurile.
Alina Costache
18 feb. 2023, 23:17
Horoscopul runelor 20-26 februarie. Mihai Voropchievici a dezvăluit cine sunt favorizații săptămânii

Horoscopul rune 20-26 februarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Care sunt zodiile care se bucură de reușite uriașe?

”O serie de zodii vor fi puse în situații inedite în următoarele zile. Pentru unele, vin vremuri un pic mai tulburi, vremuri în care trebuie să fie atente la tot ceea ce fac, în timp ce altele vor avea parte de lucruri benefice.

Berbecii vor putea găsi rezolvarea problemelor sau a problemei care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Numai așa, Berbecul va reuși să obțină cea mai bună rezolvare a situației cu care se confruntă. El e mai individualist și vrea în general să facă totul singur.

Citește și: Astrologii vin cu vești bune. Două zodii norocoase vor avea parte de prosperitate financiară și noi oportunități pe plan profesional

Taurii sunt undeva favorizații săptămânii 20-26 februarie. De ce? Pentru că le-a ieșit cea mai puternică rună, adică Wunjo. Ei câștigă pe toate planurile. Este o rună care nu prea s-a apropiat de ei până acum.

Gemenii au un sfat important: rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, curând. Schimbarea vine în spațiul în care locuiesc și nu și la serviciu. Orice schimbare e aducătoare de lucruri noi și bune.

Racii sunt puși pe harță toată săptămâna
Racul e pus undeva pe ceartă. Vrea să declanșeze uraganul. Au o rună care simbolizează bătălie furtunoasă. Sfatul runei este să rămână calmi, căci totul se aranjează. Cu alte cuvinte, Racilor, nu porniți un război cu cei de acasă sau la serviciu. Deci, potoliți-vă!

Nativii din zodia Leu au o săptămână în care vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Așadar, Leii au lucruri foarte bune. Le trece supărarea odată ce primesc bani.

Horoscopul rune 20-26 februarie 2023

Fecioarele sunt pe punctul să se mute din casă sau de la serviciu. Vor acționa favorabil pentru ele însele într-o problemă cu care se vor confrunta. Balanțele au o săptămână în care runa spune că există certitudinea că o persoană care se gândește la ele le va trimite un cadou minunat.

Misterioșii Scorpioni vor primi un mesaj foarte important. Trebuie să fie pregătiți să-l recepționeze. Nu se știe ce conține acest mesaj. Poate îi va ajuta într-o afacere, în ceva ce trebuia rezolvat.

Săgetătorii sunt la fel de preocupați să susțină bătălii, precum Racii. Nu va fi o dispută prea mare. Nu trebuie să se îngrijoreze, căci ei vor câștiga mai mult ca sigur.

Truditorii, Capricornii, trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar din prima zi a săptămânii. Schimbările le aduc și vești bune și sunt benefice, în cele din urmă.

Vărsătorii primesc un sfat: dați la o parte toate grijile legate de trecut. Lăsați în urmă necazurile și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă!

Peștii vor ca totul să se întâmple acum și aici. Trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte. Dacă nu știu să aștepte, pot strica atmosfera și pierd ocazia care se ivește pentru ei.”

Citește și: Horoscop 19 februarie 2023. Romantismul e la cote maxime! Află care sunt zodiile care au parte de clipe de neuitat

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'