FCSB – CSU CRAIOVA 1-1. Oltenii au egalat în prelungiri după un autogol!

FCSB şi CSU Craiova au remizat, duminică, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1. Edjouma a deschis scorul în minutul 2 pentru FCSB, iar CSU Craiova a egalat în minutul 90+1 după autogolul lui Cristea.
Filip Stan
19 feb. 2023, 21:59
FCSB - CSU CRAIOVA 1-1. Oltenii au egalat în prelungiri după un autogol!

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, 1-1, în derby-ul etapei 26. Ca și în meciul cu Farul, 2-3, FCSB a scăpat iar meciul din mână în prelungiri. Roș-albaștrii au controlat partida tot meciul, dar au fost egalați în minutul 90+1.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve:  An.Vlad, Crețu, Dawa, Haruț, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu

Antrenor: Mihai Pintilii

Universitatea Craiova: L.Popescu – Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong – Mateiu, Al. Crețu – Cîmpanu, Ișfan, A. Ivan, Markovic

Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Mitrea, Găman, Sala, Roguljic, Rivaldinho, Koljic

Antrenor: Eugen Neagoe

După ce l-a pierdut pe Olaru, suspendat după „galbenul” primit în meciul cu FC Voluntari, 2-1, FCSB a primit noi vești proaste. Andrea Compagno a ieșit joi din antrenament, acuzând probleme la genunchi, iar vineri a efectuat un RMN. Oamenii din staff se temeau chiar de o leziune a ligamentelor.

Fostul patron al Rapidului, care a preluat echipa de la Copos, este de nerecunoscut. Afaceristul se lăuda că îşi hrăneşte fotbaliştii cu ceafă de porc GALERIE FOTO

Examenul medical a arătat că atacantul italian n-a suferit nici o afecțiune, dar încă simte dureri. Staff-ul medical a decis ca acesta să nu joace deloc duminică, cu CSU Craiova.

FCSB – CS Universitatea Craiova, echipe probabile:
FCSB: 32. Târnovanu – 22. Sorescu, 17. I. Cristea, 16. Tamm, 33. Radunovici – 18. Edjouma, 8. Șut, 10. Oct. Popescu – 98. Cordea, 19. Omrani, 7. Fl. Coman
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. Crețu, 5. Dawa, 6. Haruț, 11. Miculescu, 24. Nikolov, 26. Oaidă, 80. Radaslavescu
Absenți: Panțâru, Ov. Popescu, Compagno (accidentați), Olaru (suspendat)
Antrenor: Mihai Pintilii

CS Universitatea Craiova: 1. L. Popescu – 5. Vătăjelu, 26. Zajkov, 34. R. Silva, 12. Ndong – 8. Mateiu, 6. Screciu – 7. Câmpanu, 31. Ișfan, 9. A. Ivan – 20. Markovici
Rezerve: 1. Lazar, 3. Mitrea, 4. A. Crețu, 15. Badelj, 17. Rivaldinho, 19. Koljici, 25. Găman, 33. Hanca, 35. Sala
Absenți: Bancu, Baiaram (accidentați), Roguljici (incert)
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Arena Națională, București
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: George Neașcu și Bogdan Ggheorghe
Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Lucian Rusandu

A murit fosta Gheată de Aur a Europei. A fost unul dintre cei mai mari golgheteri din Balcani

Peste 20.000 de spectatori, un record al anului 2023 în fotbalul românesc, sunt așteptați pe Arena Națională la derby-ul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova. Printre ei se vor numără și aproximativ 1.000 de susținători ai oaspeților.

DIGI SPORT FCSB – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE – Leo Strizu, antrenor FCSB:  „Eu știu că Pintilii va sta pe bancă”

Leo Strizu, antrenorul din acte de la FCSB, a vorbit într-o conferința de presă de planurile anunțate de Gigi Becali. Înainte de meciul cu CS Universitatea Craiova, Strizu a vorbit despre dorința patronului de la FCSB de a-l aduce pe Mihai Pintilii, antrenorul de facto al roș-albaștrilor, în tribună și despre schimbarea tactică cerută.

Întrebat despre faptul că, deși Tavi Popescu a declarat că se simte cel mai bine în bandă, el va fi folosit inter pentru a-i face loc lui Florinel Coman, așa cum vrea Gigi Becali, Strizu a replicat: „Ați vorbit cu Pinti, v-a zis deja echipa?!”. Apoi a continuat: „Un jucător bun ajută echipa din orice postură”.

Eu îl înțeleg pe Olaru. În timpul meciului îți mai scapă anumite reacții negative. Nu e de condamnat. E o pierdere foarte mare, dar sunt convins că cine va juca va da totul în meci. Ulterior, Strizu a vorbit despre planul lui Gigi Becali de a-l pune pe Mihai Pintilii, trecut pe foaia de joc ca delegat, să stea în tribună la meciuri, pentru a nu fi suspendat de Școala de Antrenori.

„Nu cred că decizia se va lua de acum. Cred că se va pune în practică de la vară. Eu așa stiu, că Pintilii va sta în continuare pe bancă. Nu are de ce să nu stea. El nu are reacții care să atragă atenția Școlii de Antrenori și a Federației.

Dacă Pintilii ocupă locul pe care-l are, FRF nu are ce să-i facă. Noi încercăm să respectăm toate regulamentele impuse de Federație”, a adăugat Strizu.

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, Leo Strizu a spus că tot ce contează sunt cele trei puncte. Acesta se ateaptă totuși la un joc pun din partea elevilor săi și a evidențiat minusul formației din Bănie.

”Istoria acestui oraș pentru fotbal ne obligă să avem un respect pentru performanțe și gloriile de acolo. Aș vrea să menționez că îi întâlnim pe cei de la Universitatea Craiova, în comparație cu cei de U Craiova 1948, care și-au atins deja forma.

DIGI SPORT LIVE VIDEO FCSB – CSU CRAIOVA ONLINE STREAMING. Emil Săndoi se aşteaptă la un meci spectaculos

Selecționerul României U21, Emil Săndoi, a revenit acasă, în Bănie, pentru scurt timp. Acesta ne-a vorbit astăzi despre campionatul intern și despre derbiul FCSB – Universitatea Craiova.

Fostul mare fundaș a explicat și pașii pe care îi mai au de făcut tricolorii mici înainte de marile bătălii de la Campionatul European din 2023, găzduit de țara noastră și de Georgia. Menționăm că naționala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final cu două meciuri amicale. Primul va avea loc pe 24 martie, de la ora 19.00, pe stadionul „Steaua“, contra Potugaliei U21. Cel de-al doilea este stabilit pe 28 martie, de la ora 19.00, la Sibiu, contra Germaniei U21.

Mihai Rotaru: “I-am bătut pe FCSB și cu penalty inventat pentru ei”

FCSB ocupă locul trei în Liga 1, cu 47 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă poziția a cincea, cu 44 de puncte. Ambele echipe vin după victorii importante. FCSB s-a impus cu FC Voluntari, scor 2-1. Universitatea Craiova a impresionat cu CFR Cluj, scor 2-0.

Meciul va fi arbitrat de către Adrian Cojocaru, ajutat de asistenții George Neacşu și Bogdan Gheorghe. În camera VAR vor fi Ovidiu Haţegan și Lucian Rusandu.

Mihai Rotaru, finanțatorul “alb-albaștrilor”, a amintit despre erori de arbitraj comise împotriva echipei sale în confruntările cu FCSB.

„Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului.

La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu VAR. De ce nu i-am bate din nou?

Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Jucătorii de la FCSB care îi îngrijorează pe olteni. Sorin Cârțu: “Le acordăm o atenție specială”

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele clubului oltean, a declarat că Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Cordea trebuie să primească o atenție specială din partea defensivei Universității Craiova.

„Va fi un meci greu pentru ambele echipe, e greu să anticipezi ceva. Noi suntem într-o revenire de formă. Ei au arătat calitate în joc la ultimele două partide.

FCSB are antrenor, nu vreau să intru în polemici. Nu întotdeauna vechimea în antrenorat e o garanție la meciuri de acest gen. Pintilii e mai tânăr, dar nu înseamnă automat că noi vom câștiga partida.

Jucătorii vor face diferența. Ei trebuie să fie cu un plus în astfel de meciuri, dincolo de strategia antrenorilor. Sunt orgolii, vanitate, tot ce vrei.

FCSB a avut sub control meciul cu Voluntari. Jucători de calitate precum Coman și-au revenit. Lui Coman, lui Popescu și lui Cordea trebuie să le acordăm o atenție specială, dublaj inteligent atunci când au balonul.

Andrei Ivan e în formă bună, mă bucur pentru el. A venit după o perioadă proastă, a fost și acel diferend cu Mirel Rădoi. El a fost pedepsit atunci, a pierdut o perioadă de pregătire. Speranța noastră este să egalăm FCSB-ul în clasament”, a spus Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
substantial.ro
Rareș Bogdan Acuză pe Viktor Orban de Dublu Limbaj în Relația cu Uniunea Europeană
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!