Oana Roman a fost țepuită în Egipt! Suma enormă pe care a cheltuit-o pentru Nurofen: „Aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”

Oana Roman nu se poate bucura de vacanța de vis din Egipt. Vedeta a fost țepuită într-o farmacie. Iată cât a trebuit să plătească vedeta pe o folie de pastile și o cremă cu protecție solară.
Alina Costache
19 feb. 2023, 14:46
Oana Roman a fost țepuită în Egipt! Suma enormă pe care a cheltuit-o pentru Nurofen: „Aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”

Oana Roman a fost țepuită în Egipt. Vedeta este în vacanță alături de fiica sa, Isabela, în Egipt, unde se bucură de vremea frumoasă și însorită. Aceasta a povestit pe rețelele de socializare experiența neplăcută de care a avut parte în Hurghada. Aceasta își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei prin intermediul Instagramului.

Citește și: Oana Roman, la cuțite cu Marius Elisei: ”Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon!”

Oana Roman a postat mai multe detalii despre vacanța inedită de care are parte acum în Egipt, însă aceasta a povestit și o întâmplare nefericită. Vedeta a fost uimită de suma pe care a trebuit să o plătească pentru o folie de pastile și o cremă solară. Colac peste pupăză, nici vânzătoarea de la farmacie nu a avut o atitudine prea prietenoasă, mai ales că nu a vrut să îi elibereze bon fiscal pentru cumpărăturile pe care le făcuse.

Oana Roman șocată de prețurile din Egipt

Oana Roman a povestit că fiica sa, Isabela, a avut nevoie de o cremă cu protecție solară și o folie de Nurofen. Ajunsă la farmacie, vedeta a avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută. După ce a cerut produsele, vânzătoarea i-a cerut 30 de euro. Când Oana Roman a cerut bonul fiscal, vânzătoarea s-a fofilat, afirmând cu nu funcționează casa de marcat. Vedeta le-a povestit internauților că i-a displăcut atitudinea farmacistei și că nu s-ar fi așteptat ca prețurile să fie atât de mari.

„Deci, ăștia la magazine aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta. M-am dus să cumpăr niște Nurofen și o cremă cu protecție solară pentru Isa, pentru că evident, astăzi a stat prea mult în piscină. Nu a vrut să își dea cu cremă și a făcut o mică insolație și pe o folie și pe o cremă absolut banală, mi-a cerut 30 de euro și când i-am cerut bon, mi-a zis că nu merge casa de marcat. Și am plecat. 30 de euro…niște escroci”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman sare la gâtul lui Marius Elisei: ”Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon. Să-ți fie rușine”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...