Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea: „Încerc să văd partea bună în oameni”

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, dar în 2022 a trecut prin mai multe operaţii şi avut nevoie de o lungă recuperare. La 23 de ani, tânăra arată impecabil, astfel că nu avea cum să nu atragă atenţia fotbaliştilor, mai ales că mama sa reprezintă mulţi dintre cei care evoluează în România.
Filip Stan
20 feb. 2023, 11:45
Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea:
Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea: "Încerc să văd partea bună în oameni"

Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Saradh Dumitrescu a declaratcă nu este imteresată de jucătorii impresariaţi de mama sa şi a recunoscut că nu şi-a dorit o relaţie cu vreun fotbalist din România. Aceştia au căutat-o însă pentru a discuta cu Anamaria Prodan.

„Nu, sincer… niciodată nu m-am prezentat să mă poată aborda cineva. Nu sunt interesată acum.  (Reporter: Dar au încercat prin tine să ajungă la mama ta?) Hmmm, da! Încerc să văd partea bună în oameni, dar cred că da”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena Sport.

Citeşte şi: Sarah Dumitrescu face furori printre bărbați la doar 22 de ani! Wow cum arată! Fata de bani gata trăiește pe picior mare cu banii mamei ei! GALERIE FOTO

Acum ceva timp, fiica Anamariei Prodan a mai precizat că nua  recurs la intervenţiile estetice: „Nu am nici o intervenție, de nici un fel! Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan a dat SUA pentru România. Ce planuri are Sarah Dumitrescu după intervenția chirurgicală: „A primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari”

Sarah Dumitrescu este o prezenţă activă pe reţelele sociale şi are aproape 150.000 de urmăritori pe contul său de Instagram. EA s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. În 2022 a trecut prin clipe grele şi a avut nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi. Tânăra a moștenit pasiunea pentru baschet de la tatăl ei, Tiberiu Dumitrescu, primul soţ al Anamariei Prodan.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Remarca șocantă a lui Donald Trump despre strănepotul său cu dizabilități dezvăluită în noua carte a nepotului său
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!