Cine este și cum arată cea mai bogată româncă din lume! Trăiește ca o adevărată regină în New Delhi

La numai 35 de ani, Anca Verma este cunoscută ca fiind cea mai bogată româncă din lume. Femeia trăiește ca o regină în New Delhi și se ocupă de afacerile soțului ei, un miliardar cunoscut din India.
Alina Costache
23 feb. 2023, 13:22
Cine este și cum arată cea mai bogată româncă din lume! Trăiește ca o adevărată regină în New Delhi

În momentul de față, Anca Verma este considerată cea mai bogată româncă din lume. Femeia are 33 de ani și a fost deja inclusă în topul Forbes, cu o avere impresionantă, de peste trei miliarde de dolari.

Citiți și: FOTO: Ea este cea mai bogată cântăreață de muzică populară din România. Întoarce banii cu lopata și conduce un super bolid, de zeci de mii de euro

Care este trecutul Ancăi Verma, cea mai bogată româncă din lume

Înainte de a trăi ca o regină și de avea succes în afaceri, românca a avut o viață complicată și a trăit în sărăcie lucie, la Galați, orașul în care s-a născut.

În trecut, Anca Verma a avut o carieră strălucitoare de model în Europa și chiar a fost și Miss România. După ce nu a mai cochetat cu modellingul, a lucrat la un furnizor de servicii de telefonie mobilă, fiind numită director general adjunct pentru operațiunile din București, conform viva.ro

Ulterior, românca a plecat să lucreze ca recepționeră la un hotel din străinătate. Acela a fost momentul în care norocul i-a surâs, deoarece a cunoscut un om de afaceri indian, care are o avere fabuloasă pe care a obținut-o prin intermediul vânzărilor de armament.

Anca Verma și miliardarul indian Abhishek Verm, în vârstă de 55 de ani, s-au căsătorit în 2006 și au împreună o fiică. Așa a ajuns românca să devină asociata soțului său în firma soțului ei. În 2011 a cumpărat 51% din firma SIG SAUER India, fiind numită director general al acesteia.

De asemenea, familia Verma este foarte cunoscută în India, socrii săi fiind celebri. Mai exact, tatăl soțului ei, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar, iar soacra Ancăi a fost parlamentar timp de 14 ani.

Socrii săi sunt oameni cunoscuți în India: tatăl soțului ei, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar, iar soacra Ancăi a fost timp de 14 ani parlamentar.

Anca este președintele Olialia World, o companie care a devenit lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum, datorită gamei variate de produse, conform Antena3.ro

Românca Anca Verma și soțul ei indian au fost acuzați de corupție și spălare de bani, cauza unei presupuse mite dată oficialilor.

Pe 8 iunie 2012, cei doi au fost închiși în Închisoarea Tihar, Delhi. Anchetatorii au mai descoperit că acesta își ținea banii în offshore-uri din Lichtenstein și astfel evita să plăteasca taxe statului indian.

În aprilie 2017, familia Verma a fost achitată de Curtea Specială a Biroului din New Delhi, care a renunțat la toate acuzațiile de corupție și spălare de bani, două cazuri împotriva lor fiind respinse. În prezent, românca trăiește la New Dehli și se ocupa de afacerile soțului.

Imaginile postate în 2017 pe contul de YouTube al familiei Verma, românca a fost filmată pe străzile din India, la cumpărături, unde a mers însoțită de mai mulți bărbați care erau înarmați.

Anca Verma este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează fotografii și filmări, care confirmă faptul că trăiește ca o adevărată regină în India.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Verma (@anca.verma)

Citiți și: Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București cu banii lui tati!

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsul Lidl adorat de români care apare la raft, sâmbătă, 20 iulie 2024. Retailerul îl bagă la promoție, costă doar 3.49 lei. Sunt și alte oferte pe măsură. Află ce poți cumpăra cu doar câțiva lei de la magazinele Lidl din toată țara
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă totul, inclusiv mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Tel Aviv lovit de o dronă cu rază lungă: o persoană ucisă, alte opt rănite
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'