Lorenna, implicată într-un accident! Maşina artistei a ajuns într-un indicator rutier de pe marginea drumului după ce a derapat. VIDEO

Cântăreaţa Lorenna a fost implicată într-un accident de maşină în America, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo.
Alina Costache
24 feb. 2023, 17:11
Lorenna, implicată într-un accident! Maşina artistei a ajuns într-un indicator rutier de pe marginea drumului după ce a derapat. VIDEO

La volanul maşinii se afla prietena Lorennei. Din fericire, ambele au scăpat nevătămate, întrucât maşina s-a oprit într-un stâlp.

Lorenna, implicată într-un accident în America

Am făcut accident. În drum spre Phoenix ninge foarte tare, am derapat şi noroc că ne-am oprit într-un stâlp. Maşina era condusă de prietena mea. Dumnezeu ne-a apărat, a avut grijă de noi„, a povestit Lorenna chiar în timp ce mai mulţi bărbaţi împingeau maşina pentru a o readuce pe şosea.

Artista, martora unui accident dramatic pe Calea Victoriei

În urmă cu doi ani, cântăreaţa a fost martora unui accident produs pe Calea Victoriei, care i-a  produs fiori pe şira spinării.

Chiar acum eram cu colegul meu, ne întoarcem de la o televiziune si a fost un blocaj foarte mare pe Calea Victoriei. În accident au fost implicate două maşini, iar impactul a fost extrem de puternic, încât unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Citeste si Lorenna sare la gâtul Biancăi Rus după ce a fost „comentată”: „Cine se crede asta, frate?”

La un moment dat, am văzut vreo zece masini de poliţie, mare aglomeraţie, ne gândeam că e ceva legat de pandemie, dar ne-am deplasat puţin câte puţin şi când am ajuns în faţa postului, am văzut o mare tragedie, un accident teribil, o maşină răsturnată.

Am filmat puțin, mi-a fost frică. Mă întrebam ce e cu poliţia, până ce am văzut maşina cu roţile în sus, s-a rostogolit vreo 15 metri şi a rămas cu roţile în sus. 

E foarte bine că nu sunt victime, Doamne ajută să nu fie niciun rănit, sănătate multă şi sper să fie totul bine.

Ne-au sărt inimile din piept şi nu știam ce se întâmplă, ne gândeam, aveam pregătite declaraţiile, ne gândeam că poliţia este plantată acolo pentru a face filtre și nu știam. Când am văzut că este vorba de un accident, ne-am făcut cruce. Pană la urmă, am aflat de la voi ca nu există nicio victimă si ne bucurăm tare mult, o tablă, o masina se îndreapta dar viața omului este foarte importantă„, declara Lorenna la acel moment.

Citeste si Bianca Rus și Lorenna şi-au disputat acelaşi bărbat: „Să nu uităm că eu eram îndrăgostită de un impresar, iar tu mi-ai furat impresarul”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Critici din Rusia asupra ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!