Pacea în Ucraina, din ce în ce mai departe. Vladimir Putin vorbește din nou despre arma nucleară: „Occidentul are un singur scop: desființarea Rusiei!”

Pacea în Ucraina pare că este departe. În ultimele săptămâni, atât tabăra Joe Biden & Volodimir Zelenski a anunțat că va continua focurile, cât și Vladimir Putin. În acest context, liderul de la Moscova a ajuns să vorbească din nou, despre armele nucleare.
Filip Stan
26 feb. 2023, 14:50
Pacea în Ucraina, din ce în ce mai departe. Vladimir Putin vorbește din nou despre arma nucleară: „Occidentul are un singur scop: desființarea Rusiei!

Vladimir Putin a ieșit cu noi declarații. Liderul de la Moscova a acuzat SUA că dorește să învingă Federația Rusă prin orice metodă. Astfel, utilizarea armelor nucleare nu mai reprezintă un scenariu imposibil.

„În condițiile de astăzi, când toate marile țări din NATO și-au declarat ca principal obiectiv principal să ne provoace o înfrângere strategică, astfel încât poporul nostru să sufere, așa cum spun ei, cum putem ignora capacitățile lor nucleare în aceste condiții?”. a declarat Putin la televiziunea de stat Rossiya 1, potrivit TASS.

Occidentul, potrivit lui Vladimir Putin, vrea să lichideze Rusia. „Ei au un singur scop: să desființeze fosta Uniune Sovietică și partea sa fundamentală – Federația Rusă”, a mai afirmat Putin.

 

Vladimir Putin, avertisment pentru cetățenii Rusiei

 

Occidentul a fost un complice indirect la „crimele” comise de Ucraina, a adăugat liderul de la Kremlin, însă fără a prezenta probe care să-i susțină afirmațiile.

„Poporul rus, dacă Occidentul reușește să distrugă Federația Rusă și să stabilească controlul asupra fragmentelor sale, s-ar putea să nu fie păstrat. Dacă vom ajunge pe această cale [colapsul Rusiei], cred că soarta multor popoare din Rusia și, mai presus de toate, desigur, a poporului rus, se poate schimba dramatic, ei bine, într-un mod fundamental”, a mai transmis Putin, răspunzând la întrebările unui jurnalist.

„Nici măcar nu știu dacă un astfel de grup etnic precum poporul rus poate supraviețui în forma în care există astăzi. Ei bine, vor exista niște moscoviți, urali și așa mai departe”, a adăugat Putin.

 

Vladimir Putin, avertisment pentru Occident: „Suntem obligați să răspundeți!”

 

Liderul de la Moscova privește cu mare tristețe prăbușirea Uniunii Sovietice, când Occidentul a început puternic să-și exprime influența, la nivel global.

„Dar totul este acolo, totul este scris, totul este scris pe o foaie de hârtie. Ei bine, și acum, când încercările lor de a reface lumea exclusiv pentru ei, după prăbușirea Uniunii Sovietice, pe au adus-o într-o astfel de situație, suntem obligați, bineînțeles, să răspundem la acest lucru”, a mai avertizat Vladimir Putin.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Rețeta perfectă de castraveți murați. Puteți să îi mâncați a doua zi
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
BAC 2024 | Subiecte dificile la fizică, informatică, chimie și biologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Autoritățile din Cancun salvează mii de ouă de broască țestoasă înaintea uraganului Beryl
MediaFlux
AU SCĂZUT PENSIILE. Casa de Pensii a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?