Harry a recunoscut că a consumat în mod regulat droguri în adolescenţă: ”M-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut”

Prinţul Harry a dezvăluit sâmbătă că s-a simţit întotdeauna "uşor diferit" de restul familiei regale britanice. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu cu un cunoscut specialist în traumă şi adicţii. Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea și al fostei sale soții, Prințesa Diana, a mărturisit că în adolescență obișnuia să se drogheze. ”M-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut”, a spus Harry.
Filip Stan
05 mart. 2023, 12:20
Harry a recunoscut că a consumat în mod regulat droguri în adolescenţă: ”M-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut”

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, i-a explicat lui Gabor Maté că, după ce a crescut într-un „cămin destrămat”, face tot posibilul să nu transmită „traume” copiilor săi. Interviul a avut loc după publicarea, în luna ianuarie, a controversatei sale cărţi de memorii „Spare”, în care prinţul povesteşte despre adolescenţa sa marcată de alcool şi de droguri şi detaliază destrămarea relaţiilor cu tatăl său, regele Charles al III-lea, şi cu fratele său, William.

„Pe parcursul întregii mele vieţi, de-a lungul anilor mei de tinereţe, m-am simţit uşor diferit de restul familiei mele”, a declarat Harry lui Maté, scrie Agerpres.

Citește și: Prințul Harry șochează din nou! ”Am fost născut drept piesă de schimb pentru William. Poate are nevoie de un rinichi”

„M-am simţit ciudat” în acel mediu „şi ştiu că şi mama mea s-a simţit la fel”, a precizat el, referindu-se la mama sa, prinţesa Diana.

Prinţul susţine că a fost „salvat” de soţia sa, Meghan, „o fiinţă excepţională” care „venind dintr-o lume diferită, l-a ajutat să iasă” din lumea sa.

În timpul interviului, Maté – autorul mai multor cărţi despre traume şi adicţii – a afirmat că Harry suferă de tulburare de deficit de atenţie.

Rezumând viaţa prinţului, care şi-a pierdut mama la vârsta de 12 ani şi a servit ulterior în forţele armate britanice în Afganistan, specialistul a estimat că acesta că suferă de „o mulţime de traume”.

Harry, care s-a mutat în California după ce a părăsit Marea Britanie şi familia regală la începutul anului 2020, a vorbit despre modul în care îşi creşte cei doi copii: Archie, în vârstă de trei ani, şi Lilibet, de un an.

„Simt o responsabilitate uriaşă de a nu transmite traumele sau experienţele negative pe care le-am avut”, a subliniat el.

Prinţul a adăugat că el şi Meghan încearcă să înveţe din „trecutul” şi din „greşelile” lor pentru a „rupe acest ciclu”.

În memoriile sale, Harry recunoaşte că a consumat în mod regulat canabis şi cocaină în adolescenţă. El i-a povestit lui Maté că consumul de cocaină „nu a făcut nimic pentru mine”, dar că marijuana a fost „diferită”, „ea chiar m-a ajutat’.

”A fost curățarea parbrizului, îndepărtarea filtrelor vieții. Mi-au îndepărtat totul și mi-au adus o senzație de relaxare, ușurare, confort, o ușurință pe care am reușit să o rețin pentru o perioadă de timp. timp”, a împărtășit el. ”Am început să o fac în mod recreațional și apoi am început să realizez cât de bine a fost pentru mine”, a adăugat Harry.

”Aș spune că este una dintre părțile fundamentale ale vieții mele care m-a schimbat și m-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut. Ele deblochează atât de mult din ceea ce am suprimat”, a mai adăugat Harry.

Încoronarea regelui Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, va avea loc în luna mai. Palatul Buckingham nu a indicat dacă Harry şi Meghan vor fi prezenţi.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, lanțul de farmacii Tei din București. Puțini români știu cine se află în spatele mega-afacerii
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Tot ce e emis înainte de 1 ianuarie 2024 nu se mai folosește
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Valoarea de la care o casă sau o maşină devine bun de lux şi se plăteşte impozit în plus. Data limită pentru Formularul 216
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Fără aparate de condiționat pe fațadele clădirilor. Legea, în vigoare de la 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pensie de 100.000 de lei pe lună după recalculare. Ce meserie a avut românul care o încasează
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”
Capital.ro
Este interzisă instalarea aparatelor de aer condiționat pe fațadele clădirilor! Se dau amenzi usturătoare.
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Cercetătorul Vincent Lyne dezvăluie posibila locație a epavei zborului MH370
MediaFlux
CEA MAI MARE PENSIE după recalculare. O primește o persoană care a lucrat DOAR 18 ANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...