Diana Șoșoacă, noi declarații controversate în plenul Parlamentului: „Românii vor fi folosiți drept carne de tun! Este înaltă trădare a României!”

Diana Șoșoacă, senator independent, a vorbit în Parlament în timpul dezbaterii privind declarația despre sprijinul României pentru Ucraina.
Alina Costache
07 mart. 2023, 15:23
Diana Șoșoacă, noi declarații controversate în plenul Parlamentului:

Diana Șoșoacă a spus că toate acțiunile din ultima perioadă arată că România a devenit teatru de război și românii vor deveni carne de tun.

Citește și Diana Şoşoacă, despre războiul din Ucraina: „Primii cetăţeni omorâţi pe front au fost de etnie română!”

”Ucraina nu este stat NATO! De ce este România teatru de război, de ce sunt trupe dislocate pe teritoriul României. De ce Spania își trimite trupe pe teritoriul României? În România este teatru de război și în curând românii vor fi folosiți drept carne de tun. Este inacceptabil!

De ce nu își dorește nimeni negocieri de pace? Dacă vorbești despre pace, ești numit putinist. Dacă vorbești despre Ucraina ești numit hitlerist! Nazismul este în floare!

Ceea ce faceți cu teritoriul României este un act de înaltă trădare. Nu sunt nici alături de Ucraina, nici alături de Rusia! Vreau să știu în cât timp timp va veni NATO să apere România, dacă țara noastră va fi atacată! Vor veni în 72 de ore și până atunci ne vom descurca cum putem”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, declarații țicnite: „Cutremurul din Turcia a fost provocat la comandă! Nebunii se joacă de-a Dumnezeu! Toate popoarele lumii să ne ridicăm împreună”

Diana Șoșoacă e deja cunoscută pentru declarațiile sale controversate. Senatoarea a ținut un discurs halucinant în Parlamentul României, intitulat „A fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat”.

Diana Șoșoacă a declarat că seismul devastator din Turcia, care a luat viețile a peste 16.000 de oameni, nu a avut cauze naturale. Senatoarea e de părere că seismul a fost provocat “la comandă” de cei deranjați de poziția de neutralitate a președintelui turc Recep Tayyp Erdogan vizavi de războiul din Ucraina.

“De trei ani trăim la nivel mondial o adevărată campanie de ucidere în masă, fie prin intermediul unor pretinse pandemii și nevoia iminentă de injectare cu vaccinuri netestate care omoară oameni, fie prin intermediul unor războaie care reduc numărul populației, dar repun pe alte făgașuri politica internațională, reașează polii de putere și modifică granițele. Până când am trăit să asistăm și la producerea de cutremure la comandă? În fapt, este un atac asupra Turciei din partea mai marilor lumii, cărora le-a displăcut total faptul că au fost puși la punct de Recep Tayyp Erdogan, președintele Turciei. Mai mult, poziția acestuia de neutralitate și mediator în războiul ucraineano-rus a deranjat profund, mai ales că Turcia este a doua mare putere din punct de vedere militar în cadrul NATO. Poziția sa de a bloca aderarea Suediei la NATO, dar și discursul său la Davos, mai ales și gestul său de a pleca în mijlocul conferinței sfidându-l pe șvab, nu a rămas fără ecou în lumea dură și rece a conducătorilor lumii.

Însă nimeni nu s-a gândit că va fi nevoie să moară oameni, atâția oameni și într-un mod atât de mișelesc și este doar un avertisment. Pentru că nu era zona cea mai populată a Turciei. 150 de replici ale unui cutremur devastator, al doilea mai mare ca primul fără existența unui focar, zona fiind stimulată artificial, armele geologice existând de foarte mult timp, folosindu-se până acum fără a cauza foarte multe victime, probabil pentru experimente. Acum a fost pusă în practică”, a declarat Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

 

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!