Acuzații de furt la Survivor România. Două Războinice s-au certat pentru o pereche de chiloți: „Mi-a mai luat din lucruri”

Acuzații de furt la Survivor România. Tensiunile sunt la cote maxime în tabăra Războinicilor, care nu se bucură de o atmosferă prea plăcută. Cel mai recent scandal a pornit între Alexandra Ciomag și Lucianna.
Alina Costache
14 mart. 2023, 08:29
Acuzații de furt la Survivor România. Două Războinice s-au certat pentru o pereche de chiloți:
Acuzații de furt la Survivor România

Acuzații de furt la Survivor România. Totul a început când Alexandra Ciomag, modelul din echipa Războinicilor constată că lenjeria ei intimă a dispărut și o bănuiește pe Lucianna că și-a însușit-o.

Luci, mai poți să te uiți o dată să vezi dacă ăia sunt ai tăi, că m-am uitat în ghiozdan și nu cred că sunt. Azi dimineață când m-am trezit, brusc, văd o pereche de lenjerie intimă. Stau, mă uit, și văd că unii dintre ei semănau cu ai mei. Și, când mă uit mai bine, am văzut că ea (Lucianna, n. red.) avea 5 perechi, iar mie îmi lipseau două”, este fraza care a pornit un scandal fără precedent chiar și pentru Survivor România.

Te rog. Putem să vorbim precum oamenii normali, Poți să vorbești fără să arunci săgeți? A fost ridicol, penibil din partea ei, să vrea să facă atât de multă gălăgie pentru o pereche de chiloți?”, e replica Luciannei.

Citește și: Bătaie la Survivor România 2023! Scene şocante după ce un faimos şi-a ieşit din minţi: „Îţi dau un pumn şi te ia dracu’!”

Acuzații de furt la Survivor România

Normal, nici Alexandra nu a cedat, Războinica acuzând-o de furt repetat pe Lucianna. ”Mi s-a mai întâmplat acest lucru, să mi se fure ceva. Tot ea a făcut acest lucru, dar am trecut peste. Acel lucru era pătura. Dar, totuși, s-a ajuns la lenjerie… Totul până la lenjerie!”, a mai spus modelul.

La un moment dat, cele două, după o discuție îndelungată, ajuns să își arate ce au în ghizdan. Nervoasă, Lucianna, i-a aruncat o pereche de chiloți Alexandrei care, surprinsă, constată că seamănă perfect cu ce lenjerie avea ea.

Nu am chef să vorbesc cu copiii, am copii acasă”, replciă Lucianna, moment pentru un atac ”la baionetă” din partea rivalei: ”Le dai un exemplu prost, să fure…”. Tensiunea dintre fetele din echipa Războinicilor de la Survivor România o face pe Andreea Moromete, până atunci tăcută, să cedeze.

Oamenii sunt cea mai urâtă specie de pe fața pământului, mi-e silă că sunt aici. Unii dintre voi ați face orice ca să ajungeți departe în concurs. Mi-e silă!”, a răcnit Andreea Moromete plecând din tabără, spre plajă, pentru a petrece timp singură.

Alexandra Porkolab, cea mai eficientă fată a echipei, a intervenit și ea în scandal. ”Era de așteptat ca Andreea să îi țină oarecum partea Luciannei. Ea (Lucianna, n. red.), în general face gesturi din-astea. Dacă astea (obiecte oarecare, n. red.) sunt ale nimănui, dacă nimeni nu zice de ele, ea și le însușește”, explică Războinica.

Cine sunt concurenții propuși pentru eliminare pe 13 martie

Ionuț Iftimoaie a fost nominalizat de coechipierii săi. De asemenea, Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au obținut colanele de imunitate personală, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări.

Astfel, Ștefania l-a nominalizat pe DOC, iar Mihai Zmărăndescu a propus-o pe Ada Dumitru pentru eliminare. Cei doi au fost nominalizați și săptămâna trecută, dar au reușit să rămână în competiție.

Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag au adus punctul decisiv pentru echipa Războinicilor, în duelul cu Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Războinicii au câștigat cu scorul de 7 – 3. În continuare, Faimoșii se vor lupta pentru colanele de imunitate, care sunt doar două la număr, iar în Consiliu vor face nominalizări.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!