Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

Mario Iorgulescu a făcut primele declarații la aproape patru ani de când a provocat accidentul rutier soldat cu un mort. Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că e complet nevinovat și că nu va petrece nici măcar o zi după gratii.
Alina Costache
17 mart. 2023, 21:57
Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare:
Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: "Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie"

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare și a făcut primele declarații despre viitorul său în libertate. A recunoscut că a urcat la volan sub influența alcoolului, dar nu e de acord că acuzația de omor din culpă se justifică și crede că a primit o pedeapsă nedreaptă.

„Nici măcar. Culpă comună, pentru că șoferul care, din păcate, și-a pierdut viața… Eu eram băut la volan, recunosc, am reacționat pe moment, într-o criză de nervi, și m-am urcat băut la volan, un lucru pe care eu nu îl fac defel, pentru că mereu am fost cu câte un bodygoard sau un șofer după mine. Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, a declarat Mario Iorgulescu.

Citește și Mario Iorgulescu, transformare spectaculoasă în Italia. Cum arată acum fiul lui Gino Iorgulescu FOTO

Mario Iorgulescu spune că nu va face nicio zi de închisoare tocmai datorită protecției oferite de statul italian. Autoritățile au respins în mod definitiv mandatele de arestare sub motivul că acesta chiar are probleme psihice.

”Sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaște actele medicale și care ia în considerare că nu sunt capabil de a conștientiza problemele medicale pe care le am”, a mai spus Iorgulescu Jr., pentru ProTv.

Mario Iorgulescu a fost condamnat pe 10 februarie 2023 la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor. Chiar dacă el a omorât un tânăr într-un accident rutier, procurorii şi judecătorii au căzut de acord că fapta comisă se încadrează la crimă. Decizia instanţei nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Citește și Bianca Marina, prima reacție după ce Mario Iorgulescu a fost condamnat pentru omor: „Să terminăm cu speculațiile”

În momentul de față fiul lui Gino Iorgulescu se află în continuare în Italia, sub pretextul recuperării medicale, iar ieri a postat o poză cu el, pe Instagram, pentru prima dată după o lungă perioadă de timp în care a fost în „silenzio stampa”.

„Relaxare”, „Viaţă bună”, „Crede în lege”, „Lege şi ordine”, „Justiţie”, „Mafia” şi „Toate bune” au fost tag-urile folosite de fiul şefului LPF pentru a descrie ce simte în aceste zile.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Adio aer condiționat! Ce îi așteaptă pe bucureșteni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!